Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • LZs?!

    aktív tag

    válasz MasterDeeJay #47019 üzenetére

    4 way setup...az már korhatáros HW-Pr0n, ugye? ;)

    Re. M470-2

    Nos...haza hoztam a vasat. Fogásra kellemesen nehéz...a product sheet talán 18kg-ot említ?

    Az alaplap egyébként C revízió, és csak Xeon CPU-t eszik a sheet szerint.

    Ami biztos: tuning by default nem lesz, miután a BIOS ilyen téren teljesen zárt; még fix turbora sem lehet tenni. Ha majd úgy alakul, akkor megpróbálom SW-esen; erre Clockgenerator vagy SetFSB / SetBLCK még használható ezen a platformon?

    A MB-ot nézegetve egyébként is illik csínján bánni a dolgokkal; ugyanakkor elrendezés, praktikum és anyaghasználat terén elég minőségi benyomást kelt.

    OFF: Sohasem értettem, hogy miért 'köpködik' a Fujitsu professzionális vonalát, messze a leginkább kultúrált/kiforrott a Dell-el egyetemben...szerintem, ofc. Mondjuk, én pl. a HP gépekhez gyűlölök hozzányúlni, annyi proprietary fasság megoldás van bennük. Mindegy...

    Amiben reménykedtem, az a SFF Fujitsu állomásokra jellemző fél-passzív hűtés megléte itt is...hát nem... Ugyan távolról sem hangos/zajos, de már elszoktam a ventik surrogásától. :)

    Ma/holnap feltolok rá egy W10-et és nekiállok a tesztelgetésnek; a Fujistu oldalán csak A-B verziókra találtam letöltéseket, de úgy tűnik, már nekik is van kliensoldalról futtatható 'All-In Update Assist' alkalmazásuk, azon keresztül csak lesz vonatkozó BIOS, stb.

    Közben azért elkezdtem lamentálni, hogy amikor odakerülök, akkor high-clock 4C/8T vagy low-clock 6C/12T irányba menjek el; értelemszerűen a HC 6C/12T lenne az abszolút válasz, de fajlagosan "sokér' mérik".

    Nevermind...

Új hozzászólás Aktív témák