Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • HSM

    félisten

    válasz MPowerPH #29647 üzenetére

    Rendszeresen olvasok nevesebb külföldi oldalakat, fórumokat... A netről annyit azért mindenképpen érdemes tudni, hogy megtalálható rajta minden, és annak az ellenkezője is. :U Az idézett résszel nem az extrém tuningosokra gondoltam (bár megjegyzem, közülük is csak igen-igen kevés szerencsés rendelkezik megfelelő méréstechnikával, mérőeszközökkel és szaktudással).

    Extrém tuning topicba semmi kedvem menni ilyen témával, játszák nyugodtan a játékukat, engem nem zavarnak, nem is érdekelnek, az ő dolguk, mit csinálnak a procijukkal. Ellenben ha így beállítanék, az ott flame lenne, semmi értelme nem lenne ezen kívül. Nekik ez a hobbijuk, hagy csinálják. Ők se jönnek ide megmondani, hogy milyen hülye vagyok, hogy alapon megy a procim... :U De ha megkérdeznének, nekik is elmondanám ezt a sok sületlenséget.

    Találkoztál már degradált procival? Gratulálok, ügyes vagy. (Már ne is haragudj, hogy ebben a stílusban írom, de nem véletlenül...) Tudod, hogy működik egy processzor? Vagy csak úgy alapvetően egy logikai áramkör? Terveztél már ilyet? Mérted már ki csipek jelalakját oszcilloszkóppal? Programoztál már mikrokontrollert assembly-ben? Van elképzelésed arról, hogy egyáltalán milyen hibái léphetnek fel, a nyilvánvaló, valami részegység teljesen megkotlott állapoton kívül? Van egy sejtésem, a válaszod mindenhova nem... :U Én is atom kezdő vagyok, de azért már valami fogalmam van a témáról, és nem alap nélkül írtam, amit leírtam.

Új hozzászólás Aktív témák