Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Laraxior

    titán

    válasz radi8tor #28995 üzenetére

    Én? Hát...én nem nagyon adok az ilyenekre. 1-2 fokot úgysem veszel észre,ha nagyon fanatikus vagy akkor érdemes, a saját megnyugtatásodra vásárolni.
    Én mindig azt kenek rá ami éppen akad itthon,hol Noctuát, hol sima pasztát,amit éppen találok. Az meg hogy szánjak rá annyi időt hogy összehasonlítsam a pasztákat. Ahhoz kellene egy klimatizált helyiségtől elkezdve egy halom minden hogy állandó hőmérsékleten tudd tartani a légteret,mert 1-2 fok már befolyásolhatja a mérést. Márpedig ha elkezded fűteni a procit,akkor melegszik a víz..melegszik a radi,melegszik a szoba..stb.
    Amiben hiszek,az az hogy vettem anno egy baszott drága hűtőblokkot (D-Tek) és nem vagyok hajlandó 775 óta lecserélni (most rendeltem hozzá 1366os lefogatót)
    Szerintem kb ennyi. :D
    De persze ez az én véleményem,egy retek keleti városból ahol ha megkérdezem a boltba hogy milyen paszta van akkor azt mondják hogy csak ezüst...Egyszer kaptam egy Noctuát,de az sem valami hűde :( Amit vettem anno MX2-t azt meg megette egy processzor és két GTX280..tehát semmire sem volt elég. :DDD
    Ezért maradok a legegyszerűbb kaphatónál...fele úgyis a nadrágomon köt ki :DDD

    "Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."

Új hozzászólás Aktív témák