Hirdetés

  • Mozgásban a Trench Tales (PC)

    gp Elindult a Kickstarter kampány, aki támogatni szeretné a fejlesztőket azoknak érdemes lehet felkersni a projekt oldalát.

  • Drágább lett a Pixel 8a

    ma De nem annyival, mint vártuk. Az Egyesült Államokban még pont beszerezhető 200 ezer alatt, euróban kifejezve viszont már átcsúszott a magasabb ársávba.

Új hozzászólás Aktív témák

  • AirBooms

    addikt

    válasz Sefi84 #20263 üzenetére

    Akkor próbálj meg pontosan fogalmazni a VTT önmagában általában a QPI-re utal. Ha viszont a PLL-ről írsz, akkor azt írd! Honnan a búbánatból tudja itt bárki is mire gondolsz, ha nem fogalmazol pontosan. A PLL-nél nem gond az 1,85V, bár ha nem nyúltál hozzá, akkor érdekes, hogy miért nincs alapon.
    Egy DFI lapról szinte elképzelhetetlen, hogy ha BIOS-ban beállítasz egy olyan fontos feszültségnél 1,34V-ot, mint a QPI, akkor az terhelésnél felmenjen 1,38-ra. de az az igazság, hogy amennyit kavarsz, és kevered a fogalmakat, a feszültségeket, s úgy általában nem értesz a dolgokhoz, bármit el tudok képzelni. Kétségtelenül a számodra a legideálisabb és a legkönnyebben beállítható lapot választottat. De hát nagy szaki vagy...
    És ha szabad kérdzeni, azt honnan sikerült leszűrnöd, hogy most stabilabb a procid (ezt attól függetlenül kérdezem, hogy elképzelhető, hogy stabilabb). Úgy érzed? Vagy ránéztél és szebb a színe, vagy a hangja?
    Vedd már észre, amikor azt gondolod, hogy "szapulnak", akkor igazából csak kritikát kapsz, mert alapvetően összefüggéstelen és értelmetlen dolgokat művelsz. Ezt írta le Achi, HSM, BMW és még páran, csak nem foglalkoztak veled ilyen részletesen. Egyszerűen értelmetlen gyilkolni a procidat a 4000 MHz-es Uncore-ért (pláne, ha terhelve felmegy a QPI fesz 1,38 voltra), amikor gagyi 1600-as CL9-es ramokat használsz. Arról nem is beszélve, hogy a procinak nem csak a magas hőmérséklet (ami nálad valamiért 80 fokban lett meghatározva???) árt, hanem a magas feszülségek is. Ellentmondásos amit csinálsz. Nem tuningolsz, nem gyilkolod a procid, de ragaszkodsz az extrém magas és rohadtul értelmetlen 4 GHz-es uncore-hoz... De hát te tudod.
    A kritikát pedig ha gondolod vedd továbbra is szapulásnak, elhiszem én hogy nem esik jól - sokkal jobb, amikor véllon veregetik az embert, hogy ebben a 9-10 fokos nyári kánikulában nem szabad gyilkolni a procit!

Új hozzászólás Aktív témák