Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • katt777

    félisten

    válasz Qru #13789 üzenetére

    Teszteket néztem, de eléggé leszerepeltek (ha jól rémlik, pont egy ilyen tesztben kalapálta el a 212+ valamelyiket), és nem is láttam olcsón, bár lehet, hogy rossz helyen néztem. Konkrétan melyiket ajánlanád?

    Nem kell hanyagolni a tuningot ASRockban sem. Mint mondtam, az el sem induló ASUS-szal ellentétben ez feláll 21x200-on is.

    _Fefe_: 100RPM van köztük. :Y Láttam az oldalt fogazást, egyébiránt a lapátok formája is más. Én biztosan a nagyobb teljesítményűt venném. 8cm-esből volt anno a régi házamban két maxi RPM-es Noctua, azok sem voltak igazán zajosak.

    Savanya: Hát, még vacilla van, mert pont úgy tűnik, hogy a 212+ ott fogy el, ahol egy Mugen 2 v. Z600 még kitart, a Noctua meg azoknál lejjebb teljesít (viszont cserébe rohadt drága).

    HSM: Hát, ha egyáltalán kapni lehetne valahol valamennyiért... Mondjuk azzal én is kiegyeznék, ha lenne egy olyan bolt, ahol csak jó termékeket forgalmaznak (én csinálnék egyet, ha lenne rá lóvé), és mondjuk adnának 5 jó CPU hűtőt tesztelésre, ahogy más üzletekben is vannak bemutató példányok, de itt ált. max. az eladók mutatnak be...

    Funkcionális analfabéták kíméljenek!

Új hozzászólás Aktív témák