- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- iPhone topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tele von Zsinór
őstag
válasz Zolee_70 #15500 üzenetére
A weboldal tartalma mozog, vagy az is, ami felette van?
Nálam akkor volt ilyen, mikor a gmail manager ikonja a menüsorral egy szinten volt. Amikor elkezdett frissíteni, pár pixellel nagyobb ikont használt, mint amúgy, és minden ugrott lefele annyit. Aztán pár másodperc után meg persze vissza.
-
Zolee_70
senior tag
válasz Tele von Zsinór #15502 üzenetére
A weboldal egész tartalma mozgott. Két t-vel. Ugyanis megtaláltam mi a baja: Multirow toolbar kiegészítő nyitott egy új sort a könyvjelzőknek (eszköztár), és e miatt ugrált. Kitöröltem néhányat, hogy egy sorban is elférjen, így már OK.
Kár, hogy ez a kiegészítő nem működik rendesen.>> WoT: Zolee70 << I'love WG. Ja, mégsem.
-
vante
aktív tag
Mikor lesz már végleges FX4 beta 8?
-
WonderCSabo
félisten
válasz WonderCSabo #15505 üzenetére
Ha minden rendben van, holnap vagy holnapután kijön a Béta 8.
-
WonderCSabo
félisten
Zarro Boogs found.
rob64rock wrote:
1 Blocking bug remaining:
620507-feedback button doesn't show on localized Windows 4b8 candidate buildsmichaell wrote:
And in order to get beta 8 out by Christmas, they've decided that bug doesn't block. So barring any serious last minute issues, build 1 will be released as beta 8 in the next couple of days...[ Szerkesztve ]
-
Siriusb
veterán
Mozilla/5.0 (X11; Linux x86_64; rv:2.0b9pre) Gecko/20101220 Firefox/4.0b9pre ID:20101220030345
Legújabb nightly-nál tapasztalja még valaki, hogy flash tartalmak villognak (háttér, beágyazott video)? Legalábbis akkor, ha a hardveres gyorsítás engedélyezve van. Mondjuk a 9-es előtt alapból le volt tiltva, nem is használtam. -
HZoli87
veterán
[ Szerkesztve ]
-
WonderCSabo
félisten
válasz Siriusb #15510 üzenetére
A compositingra gondolsz (layers) ? Nem tudok róla, h. linuxon engedélyezték alapból, még mindig nagyon bugos ott.
(#15511) HZoli87: Miket is írtam nemrég az ftp linkekről? Használjatok http-t légy szíves, főleg ilyenkor nekiugranak ezerrel, és be is hal a kiegyensúlyozatlan ftp szerver.
Szóval innen kell tölteni:
http://releases.mozilla.org/pub/mozilla.org/firefox/releases/4.0b8/
[ Szerkesztve ]
-
HZoli87
veterán
válasz WonderCSabo #15512 üzenetére
Direkt képet raktam és nem linket. Alatta meg ott van a megfelelő link szerintem.
-----
De a képet most töröltem ...
-
pete_21
addikt
válasz WonderCSabo #15509 üzenetére
Hmm, next couple of days-ből néhány óra lett ezekszerint.
De persze örülünk neki. Updaten mikor lesz kint? És ugye ugyanaz a végeredmény, hogyha updatet nyomok neki, mintha Beta 7-et törlöm, és a 8-ast felteszem?[ Szerkesztve ]
-
pete_21
addikt
válasz WonderCSabo #15516 üzenetére
Ok, köszi.
-
Siriusb
veterán
about:support: GPU Accelerated Windows1/1 OpenGL
Vagy én kapcsoltam volna be félálomban?!A graft box hová lett? Nem találom az add-on-ok közt.
-
vante
aktív tag
Amúgy miért lassúak a FX fejlesztői? Mert alapítvány, kevesebb fejlesztőt engedhetnek meg? Mert a többi böngésző fejlesztők gyorsabb ütemben haladnak. Lásd még Opera is. Vagy nem akkora volumenü fejlesztések vannak ott?
-
Draken
őstag
csak nekem képes néha beakadni? vagy ez a beta állapot miatt van?
-
WonderCSabo
félisten
Az Mozillának összvissz 50 plaftorm fejlesztője van.
Az Operának 200.
A Googlenek, MSnek számtalan.You do the math.
Nem a fejlesztők lassúak, hanem kevesen vannak, és ezért lassú a fejlesztés. Persze azért sok külső contributor van, de ők csak kisebb bugfixeket javítanak.
Draken: Nem kéne beakadia. Egyébként mi az, h. "beakad" pontosan?
Siriusb: Nem a Grafx Botra gondolsz?
[ Szerkesztve ]
-
pete_21
addikt
Rátaláltam erre a bugra, illetve nézegettem, hogy ez miket blokkol. Ha ezeket kijavítják, akkor elvileg olyan szépnek kéne lenni betűknek, mint a 3.6-os Fx-ben?
Vagyis akkor lehet, hogy a D2D már ígymarad, és az Fx4-ben, és IE9-ben lesznek a változtatások? -
WonderCSabo
félisten
válasz pete_21 #15522 üzenetére
Olvasd már el a bug nevét illetve dátumát.
GDI ClearType rendered to RGBA surfaces sometimes looks bad
A GDIs renderlésről van szó, ami a régi, nem hardveresen gyorsított. (gyak minden program ezt használja még mindig)
Reported: 2006-12-14 10:04 PST
Ugye ezt nem kell magyarázni.
-
Draken
őstag
válasz WonderCSabo #15521 üzenetére
Mintha nem válaszolna 1-2mp-ig. de csak néha jön elő
-
Siriusb
veterán
válasz WonderCSabo #15521 üzenetére
Ez az, csak rosszul emlékeztem a nevére. Frissítve még nincs, úgyhogy tesztelés elmarad.
Kösz! -
pete_21
addikt
válasz WonderCSabo #15523 üzenetére
Jaaa.
Akkor ez a bug inkább az XP-seket érinti... Elvileg ott is csúnyák a betűk. Nem sokkal jobb, mint Win7-en D2D-vel, szóval jó is, hogy foglalkoznak vele.
Ami a D2D-t illeti: Azt lehet tudni, hogy az IE9 mikor jön várhatóan? Mert abban reménykedem, hogy akkorra végre a D2D-s patch-csel is előrukkolnak. -
Draken
őstag
válasz WonderCSabo #15525 üzenetére
igen a legújabb, tegnap raktam fel B7-et ma a B8. Nem igazán tudom az okát sajnos. esetleg configba vmit állítani amit érdemes lenne?
-
Воланд
titán
-
qdak
addikt
válasz Воланд #15530 üzenetére
, pete_21 nekem most egész nap iylen, tegnap elött néztem akkor jo volt, crómmal jo
kukik törölve.. a facebúkos, le7 az öszeset kelelne ?
f5 re tapadtam de semmi
ctrl f5 az mibe más ?mod: 4 beta megér 1 tesztet ?
[ Szerkesztve ]
ஃ°˙*˙°ஃ доступ запрещен ஃ°˙*˙°ஃ; Eladó HP ML350 G6: https://hardverapro.hu/apro/hp_ml350_g6/friss.html
-
Воланд
titán
AdBlock-al nem tiltottál le valamit mostanában globálisan? Meg megnézhetnéd úgy is, hogy kikapcsolod azon az oldalon a szűrést, mert lehet, hogy az okozza.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
qdak
addikt
semmi felhuztam rá a 4 beta t csak kár h itt meg nincs pár add on amit szeretk pl foxy tunes
köszi mind2töknekஃ°˙*˙°ஃ доступ запрещен ஃ°˙*˙°ஃ; Eladó HP ML350 G6: https://hardverapro.hu/apro/hp_ml350_g6/friss.html
-
HZoli87
veterán
Ma ezzel a hibával fogad a böngésző (3.6.13). Hosszú évek alatt még nem csinált ilyet, most is csak úgy random (pcworld.hu, nonstopmobil.hu <- ez az utolső kettő ahol jelentkezett), frissítés után egyből bedobja a lapot. Íme a rengeteg kiegészítőm: Adblock 1.3.2, IDM CC 7.2.1, Java Console 6.0.23. (Tegnap frissült az IDM, és kipróbáltam a 11-s Operát, de azóta már letöröltem.)
-
HZoli87
veterán
válasz WonderCSabo #15539 üzenetére
Úgy tűnik megjavult. Kiléptem a böngészőből, lefutott a CCleaner, ezután végigfutottam a könyvjelzőim nagy részén és mindet megnyitotta.
-
őstag
Sziasztok!
A beta letöltő oldal csak a 7est ajánlja fel, de már megjelent a 8as is. Honnan tudom letölteni?
-
őstag
A hu mappából letöltött telepítő, angol FF-et telepít.
-
qdak
addikt
válasz WonderCSabo #15537 üzenetére
ஃ°˙*˙°ஃ доступ запрещен ஃ°˙*˙°ஃ; Eladó HP ML350 G6: https://hardverapro.hu/apro/hp_ml350_g6/friss.html
-
qdak
addikt
válasz pete_21 #15545 üzenetére
feltettem a legujjabat, most már nincs foxy tunes, hiába irom átt falsra az értéket, hiába csesztetem a scriptet ahogy irtátok, semmit nem enged feltenni ami "nem kompatibilis vele"
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- iPhone topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, kedvező ár!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office OEM/Retail kulcsok
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Smart Security Premium
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs