Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • V.Stryker

    nagyúr

    Na, megjöttem a Motorradtól, a DL650 próbaútról. 20 percre adták oda és amúgy rendesek voltak, azt kellett aláírnom,hogy a Casco önrészt fizetem, ha összetöröm.

    Külsőre és ebben a fekete-fehér, bordó matricás összeállításban kifejezetten tetszik. Az üléshelyzet nekem nagyon ideális, az egyből gyerebe volt. Mellette a kezelhetőség az sokkal jobb, mint az enyémnél.

    Két dolog nem tetszett. Az egyik ez a V2-es blokk. Nekem kicsit harmatos volt így elsőre, bár a normális körülményekhez bőven jól megy.
    A másik, hogy ha jobbra balra megcibáltam a kormányt 80-100-as tempónál, ilyen bolya kerülgetős módon, akkor kicsit libegős volt, lehetne az az első villa kicsit merevebb.
    Amúgy egész korrekt motor. A gyári állítható plexi legmagasabb állásban kevés nekem, biztos kéne rá extra nagyobb.

    Az biztos, hogy maga ez a túraendurós felépítés nagyon meggyőzött és következőre biztosan valami ilyet veszek. Még kiderül, hogy mennyit szándékozom lemenni az aszfaltról, mert ha igen, akkor nem biztos,hogy nagyobb blokk, nehezebb motor kéne, mint egy ilyen. Amúgy kipróbálnék még egy-két ilyet...valami Varaderot, AfricaTwint... :)

    Peugeot 308 T9 1.6BlueHDi / MacBook Pro 13 / Samsung Galaxy S24 Ultra

Új hozzászólás Aktív témák