Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • shiNIN

    tag

    válasz vendingo #8234 üzenetére

    Huhh hát ez nem egyszerű, belátom... Mi a cipőt és papucsot eddig kihagytuk, nem fér. Kiscipő igen, rendes nem, régen bakancsban motoroztunk a hosszú túrákon, csak a piciket motoros csizmában, de már nem teszünk ilyet. Persze fel lehetne pókozni meg ilyenek, de eddig maradtunk a fejenként egy doboznál.
    Ha valóban fontos lesz valami, hátsó ülés, doboz tetejére pókolás fog bejönni. Alvarónak már van egy táskája elől, mert a CS-nél ott van egy kis hely, nekem a pici tanktáskám játszik be, nagyobb nem is kéne, tuti zavarna.
    Próbálkozni kell, de az általad vázolt mennyiséghez én tuti dobozszettben gondolkodnék, mert másba nem nagyon fér, vagy nekem kényelmetlen lenne.
    Mindenesetre sok sikert hozzá...
    (Italt helyben lehet venni, cigit meg ne használjon az ember :P, a többi nagyobbal nem tudok mit kezdeni. Mert a fürdőgatya és tisztálkodószer az kb. semmi helyet nem foglal...
    Esetleg ilyen távolkeleti stílusban rá lehet fürtözni a dolgokat, de ne feledd el lefotózni az épülésünkre :D Bocs, télleg nem tudom, mit lehetne tenni itt.)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák