Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Kroni1

    veterán

    válasz -Mosquito- #67397 üzenetére

    Drága a márkaszervíz, például Eko-hoz, vagy a dunakeszin található Veres Pistihez, vagy a gödöllői Surihoz képest.. Írta boldi, hogy egy éves szervízre 50.000Ft-ot mondtak neki a Győri szalonban, én meg irtam, hogy az első szervíz után nem kötelező oda járni, van ennél olcsóbb de legalább annyira megbízható megoldás.

    De nem is csak ez a lényeg.
    Én pl.dunaújvárosba nem csak az árak miatt járok, (hiszen pl. nekem a wallis közelebbi és kényelmesebb is lenne) de eko alapvetően egy nagyon szimpatikus, lelkiismeretes szerelő, volt hogy ő beszélt le a drágább megoldásról észérvekkel, eddig mindent megoldott a gépemen, úgyhogy teljes bizalom alakult ki bennem az irányába. Bármikor valami kisebb nagyobb kérdésem vagy gondom volt, mindig nagyon segítőkész volt hosszasan telefonon is. Ha csak épp arra gurultam és volt valami kérdésem, egyből felállt a gép mellől amit csinált, és már nyakig benne is volt az enyémben. Addig nem nyugodott, amig nem találta meg a megoldást, többször, pl. vásárláskor is teljesen ingyenesen átnézte, megvizsgálta nekem a masinát. Sőt, egy nála szervizelt 1200GS-t is lekérdeztem, egyből mondta, hogy mikor és mit csinált rajta, és hogy szerinte meg szabad-e venni a gépet. Na a fent említettek egy márkaszerviznél nem igazán lehetségesek, szerintem. Szóval nem csak az ár miatt mondom, hogy van más megoldás mint a márkaszervíz.. A Veres Pisti hasonlóan szimpatikus srác, szóval ha valami apróbb dolog lesz akkor hozzá fogok elgurulni, de én a fentiek miatt 10ezrenként mindig gurulni fogok egyet dunaújvárosba.

    A FullGas amúgy egy nagyon komoly hely, tele van jó szerelőkkel, és nem is szeretnék nekik ellenreklámot csinálni, de a BMW-kkel foglalkozó Gáborról eléggé felemás kép van bennem, kicsit flegmán áll az ügyfelekhez, szerintem.

    Amúgy mindenkinek szive joga ott szervízeltetni ahol akar, ha valaki a 3-4M gépét is a márkaszerviznél olcsóbb, de megbízható, értő kezek közé viszi, azt én teljesen meg tudom érteni. Persze jó lenne olyan országban élni, ahol egy új motort 2-3 havi fizuból meg lehet venni, de Magyarországon azért inkább jellemzően évekig spórolunk rá. És ha 50-100e ft ha zsebben marad 1-2 szervíz után akkor az azért a legtöbbünket örömmel tud eltölteni.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák