Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • mm89

    őstag

    válasz Teasüti #67074 üzenetére

    :Y :N
    Ennyi erővel mehetnék gyalog vagy busszal... Motorral azért megy az ember, mert
    1. Gyorsabb
    2. Élvezetes
    Na én, mivel nem napi közlekedésre használom, hanem hobbiként tekintek rá, ezért ezt a két érvet össze is rakom. A sebességet úgy választom hogy biztonságos legyen. Ha az üres úton a kocsik között kilőve, lámpától lámpáig tartó sprint alkalmával felváltok 2-be akkor már van hogy nem húzom tovább (100-120 talán?)
    Ha viszont olyan helyen megyek ahol bambák az emberek gyerek, kutya ilyesmi veszélyek leselkednek akkor persze igyekszem ez alatt maradni :)
    Volt már rá példa, hogy főúton utólértünk egy zöld pathfindert (belül kék volt :D), de mivel csak 120-al araszolt, ezért megelőztem. Később vettem észre, hogy a haver nem követett. (pedig ő se szokott lemaradni, ha van hely akkor a második fokozatot egykeréken viszi, hogy ne kopjon az eleje, az 200 nál szabályoz - így könnyebben kibír két hátsót az első gumi) Mint kiderült elkezdtek villogni meg mutogattak hátra neki hogy meg ne próbálja :) (még szerencse, hogy 2 kiló felett viszonylag gyorsan összemennek a dolgok a tükörben így én nem is tudtam hogy ők ellenzik az előzést...
    Jah és nem egyszer mentem már olyan társaságban akik között én voltam a kézifék, csak hogy a helyi szóhasználatnál maradjak.
    Egyébiránt szívesebben megyek pályázni, csak mostanság se időm, se pénzem rá... :(

    ELADÓ HONOR 8 32GB KÉK | ÚJ AKKUVAL! Ááá, így már nem is eladó!

Új hozzászólás Aktív témák