Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz V.Stryker #62166 üzenetére

    Kivettem a képletből a gyereket és nem rohanok sehova. Max ha jelzőm van a rezsivel melóba. :DD
    Nekem szinte kizárólag 50 év feletti kollégám van és velük is beszélget az ember. Azt mondtam nekik, ha a történeteitek tizede igaz akkor nekem nagyon sok dolog nem kell az életben, mert nem fogok legalább ott szpni.
    Van egy kollégám, nem tudom olyan 40 lehet. Ő kilóg a sorból, mert mondogatják neki nincs gyerek képzeld, éli világát a nőjével. Hát igen éli. Fürdeni is viszi a bicaját, olyan érték, csak, hogy egy dolgot említsek abból a szabadságból amit megvalósított magának. Nincs a vállán sok teher és nekem ez a minta tetszik. Itt sokan körülöttem azt hiszik azért, mert felcuccolok a nagyfaluba én majd szórom a gyerekeket. Hát elég hamar lesz pofára esés. Sokat fogok őszülni minden téren az elkövetkezendő hónapokban amiatt ami körbevesz, de a végén végre élem az életem úgy ahogy én akarom.
    Nagyon nagyon fontos résznek tartom azt a történetben, hogy az elképzelésemben van partnerem akinek esze ágában nincs a hátam mögött állni, hogy gyerek meg miegymás. NEm fogom azt a dilis életet élni amit a nagy átlag. Hidd el rengeteg mintám van, és a minták ahhoz a fizuhoz idomulnak amit még márciusig legalább biztosan megkapok, mert ha a pénzzel jobban állnék én már rég kitörtem volna ebből amiben vagyok még. Most is dobozolok és rohadtul élvezem.
    Tudod igen szomorú az a kép amit látok, hogy alig 20 évesen az amúgy csinos kis picsa már 3 gyerekkel a vállán sétál, az apuka 65-ért takarít és azt is meggondolják levegőt vegyenek e. Zsákutcának tartom a történetet. Ott van 3 gyerek, oké, de az életben nem lesz rendes életük. Bár most állam bácsi maitt mennek lakást nézni, nem baj mi abból veszünk amit összeszedtünk.
    Itt be is fejeztem. :R El fogok menni és veszek egy motort magamnak ami még alig használt és az összes olyan helyet bejárom amit megálmodtam, sőt kinézek a szomszédokhoz is. Aztán ha megunom esetleg nézek más elfoglaltságot. Lesz aki otthon vár és nagyon örül a sokak szerint idegesítő fejemnek!

    dellfanboy! Fejtsd meg: Küllemileg nagyokra hajazó motor, ami valójában elég kis szelíd és gyári kipuffal traktor hangú. MIVV X-cone-al már jó lesz.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák