Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Topiccsendőr

    addikt

    válasz .mf #61307 üzenetére

    Hat, a kinalat most nagyon gyer, ennyiert 4T be csak nagyonregi vasakba vaghatod a fejszed.
    A 125 osokhoz meg a ktm exc johet, dt blokkja van, illetve aprilia rx. Rs rotax blokkal. Mindegyiknek ki van taposva a bele, de legalabb olcso az alkatresz hozza.

    Nalunk az elfekvest megegy nyitott dob is tetezte. Sajnos a gyari dob nem allt rendelkezesunkre, pedig mondtam a tulajnak, h azt rakja fel, mielott tobbnapos turara mennenk, mert erezhetoen agyonbaszta a gazlengeseket. Ez persze az elozo tulajnak egyaltalan fel sem tunt.
    Szoval egy elesesnel akar benzin folyhat a szivocsobe, es maris rugdoshatod sokaig. Egy ekkora dognel minden labizmodra szukseg van abban az esetben, ha valami nem stimmel. Kompresszio, uszoszint, karburalas. Es egy lemotorozott terepen eltoltott nap utan ezekbol tobb is fennal. Elfaradtunk, es meg az a buzi nyitott dob is. Urban legend, h rossz kevereknel (nyitogatod a gazt rugasnal) akar visszafele is elindulhat a fotengely a rosszkor robbano keverek miatt ami eltori a labszaradat. De ez a kisebb kobcentinel nem all fenn. A lenyeg, h akkor van szenvedes, ha szar valami. Nem uzemszeru az h szertartas kell egy berugokaros nagykobos motor beinditasahoz.

    [ Szerkesztve ]

    Nem menekülsz a csendőrség elől.

Új hozzászólás Aktív témák