Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Daywalker

    addikt

    válasz Ferdzsoo #49066 üzenetére

    Látom orvosi diplomát is szereztél :U
    Te magad írtad: "számtalan bizonyíték van". A közepébe találtál! Mert az ellenkezőjére is van, nem is kevés.
    Több millió nő szenved ettől a dologtól, akik között nagyon sokan mindenfélét megpróbáltak, de mégsem használt nekik, hiába néztek tükörbe és próbálkoztak bármivel. Igen, van akinek használt és az általad említett módon érték el. Gondolom azt azért vágod, hogy létezik olyan, amit úgy hívnak, genetika?

    Egyet azonban ne feledj: rohadtul nem ideális világban élünk, nincs mindenkinek egy Hajdú Péter férje, aki talicskával hordja haza a pénzt, és aki mellett a feleség (Sarka Kata ugyebár) ráér egész nap a teremben bohóckodni, vagy a legdrágább dolgokat megvenni. Az embereknek napi megélhetési problémáik vannak, kidolgozzák a belüket, és emellett próbálják kihozni a maximumot minden téren. Emellett mégis örülnek ha az akciós zöldséget meg tudják venni, nem telik bio szarokra, aminek a fele kamu, és akkor bizony nézheted a címkéket. Hidd el, ha nem te termeled, mindenképp szart eszel, csak nem mindegy mennyit.

    Nem ellened beszélek, mert van igazság abban amit mondasz, kemény munka, kitartás, változatos táplálkozás, sok edzés, de ennek ellenére a biológia nem fekete és fehér. Csak hogy egy példát mondjak ismét megcáfolva azt a mondatodat, miszerint "bármit el lehet érni, hogyan akarunk kinézni"...hát mondjuk mellet nagyobbítani nem tudnak a nők sem természetes úton (bár lehet, hogy a dolgok elérésbe a te szemléleted szerint a szilikon is belefér).

    Ja még valami: mindenki megöregszik egyszer, aminek során lesznek változások. Kinél kisebb, kinél nagyobb...akár később is jöhet narancsbőr, és akkor is megereszkedik az ember bőre itt-ott, ha bele döglik is (és én tulajdonképpen ezt mondtam az elején is: ha idősebb korban...).

    [ Szerkesztve ]

    "A szabályok csak irányelvek azoknak, akiknek végképp nincs szabad akaratuk."

Új hozzászólás Aktív témák