Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • stifi

    senior tag

    válasz Topiccsendőr #4591 üzenetére

    persze 1-1 hiba orvoslására nem mindegy kit választ az ember, főleg az autószerelőkkel vannak negatív tapasztalataim, a márkaszervizek szörnyen tudnak viselkedni... beletelt pár évembe és pénzembe, mire találtam egy normális szerelőt, akihez bátran merem vinni a kocsimat..

    de a motor márkaszervizekben eddig kellemesen csalódtam, nincs az a lehúzás érzetem, mint az autóknál, végig lehet nézni mit csinálnak, bele lehet ugatni, válaszolnak ha kérdezek, odaadom a megfelelő kalapácsot vagy megfogom az alkatrészt ha kell, és ha azt mondják hogy ezt vagy azt cseréljem ki akkor elhiszem, mert még hozott alkatrészre is szívesen vállalnak munkát. elég, ha a szerelőkkel jóban vagy, a vezetővel meg a tulajjal már nem olyan fontos, hiszen nekik tényleg csak a pénzed kell :)

    a márkaszervizt amúgy azért javasoltam, mert állapotfelmérésnél ők tudják a legjobban (a rutin, nem a tudás miatt) hogy mit kell nézni és hova kell nyúlni, mik a típus jellemzői stb..
    persze ez nem jelenti azt, hogy ők is értenek hozzá a legjobban, dícséretes ha van olyan szakember, akiben meg lehet bízni, nem kell feltétlenül márkaszerviznek lennie..
    de azért a motoros márkaszervizek érnek is valamit, az autósok már nem nagyon..

    Nincs időm kedvesnek lenni!

Új hozzászólás Aktív témák