Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Integra

    titán

    válasz Dexar007 #32860 üzenetére

    nem kell köszönnöd és nem kell foglalkoznod azzal, hogy ki mit gondol, hogy megsértődik e vagy sem a másik. motorozz és a biztonság az első :) a németeknél beakarták tiltani konkrétan az integetést baleset megelőzési okokból, de asszem végülis elmaradt. feltételezem azért, mert pár balesetnél kiderült, hogy ez okozta a balesetet. nem lepődnék rajta, hogy ez valóban így volt.
    ha mindenképpen kell, biccents egyet, aki akarja, úgyis meglátja, mert az ilyen amúgy is figyeli, várja a mozdulatot. érdekes ennek is a pszcihológiája egyébként.
    én biccenteni szoktam, vagy refizni egy pillanatra, ha olyan helyzetben vagyok, de ha éppen nyakig benne vagyok a gépészkedésben, semmi ilyenre nem figyelek, nem érdekel, 10 autót kell figyelnem egyszerre, meg ami még van, nincsen idő hülyeségekre. autósoknak szoktam lábbal köszönni elsődlegesen. de én soha nem láttam még motorosok között sem konfliktust a lábbal köszönés miatt. főleg akkor van lábbal köszönés motorosok között, ha nagy a sebesség különbség és az is nagyobb sebességnél. légáramlás az oka, meg a biztonság, 200 felett nem fogsz kalimpálni a kezeddel, de a lábad leengedheted a lábtartó konzolról :)

    [ Szerkesztve ]

    ...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...

Új hozzászólás Aktív témák