Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • .mf

    veterán

    válasz fattyu #30909 üzenetére

    Egész sok, van benne: defektspray, szerszámkészlet, szivargyújtó és belé dugható usb töltő, étkészlet-bicska, elsősegély-készlet, sisak-szatyor, meg asszem még pár dolog. Még a tárcsazárat szoktam néha belerakni, ha tanktáska nélkül mennék.
    Anno a 110 cm hosszú 8 mm-es lánc lakattal, szerszámkészlet, elsősegélykészlet belefért, igaz az már passzentos volt, a lánc miatt (amúgy önmagában 4-5 kg).
    Nesze nektek Inti és Ali, akiknek egy pénztárca sem fér bele ;]

    Bogyó: én is így voltam az első motoros-sátras túrámon, polifoamot vittem, nem tudtam a rajta keresztül is kiálló kövek és gyökerektől aludni, másnap reggel mentem is a Tecsóba venni egy felfújható matracot :))
    Defektre defektspray van nálam, az töm és valamelyest felfúj, azzal óvatosan és lassú tempóval el lehet jutni a következő szervizig.
    Nálam a gyári szerszámkészlet van. Olajat nem viszek, nem fogy az olyan gyorsan (sőt, eddig semennyi nem fogyott nálam), aztán csak kapni külföldön is (pl. Vendingonak is ez volt, ott vette észre, hogy kevés az olaja, de kaptunk a közeli városban. Igaz, vagy 10 helyen kérdeztük meg és egy fél napot kerengtünk érte, mert mindenhol csak autóolaj volt meg 2T robeszokba való :)) )

    Fotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/

Új hozzászólás Aktív témák