Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Integra

    titán

    válasz Ferdzsoo #25684 üzenetére

    tapasztalat. 2.9 misi helyett 2.1-ért kaptam meg az rr-t, a kereskedés tulajdonosa a kisbuszában hozta fel bp-re, együtt vettük ki a házunk előtt belőle levizsgáztatva, üzembehelyezve kompletten. apum is ugyanígy jelentős kedvezménnyel vette meg a full extrás cb1300s-t, kalodásat hoztak külön neki a szalonban porosodó helyett, sőt, mindezt úgy, hogy még az fzs600s-t is meglepően korrekten beszámították.
    pedig a hondára nem nagyon jellemző ez a hozzá állás, nagyon fukarak (honda hungary eleve ilyen) és embere válogatja, de sunyik is (anyum új jazz-énél gigantikusat szoptunk velük, szóval ez meg pont az ellenpélda a lehetőségekre) és ők azok akik legutolsónak adnak bármiből is kedvezményt, inkább kiegészítőket adnak mellé, de árból nem szeretnek engedni. viszont amíg teljesen halott a piac, addíg nagyobb sikerrel lehet alkudozni. sosem szabad szégyellni, ez kereskedelem, te veszel valamit, ő meg elad. ha találkoztok félúton, az win-win és mindkettőtöknek jó.
    ha belegondolsz akkor ez a vfr+pcx is egy ilyen egyedi dolog lehet, gyanítom kereskedés tulaja saját hatáskörben határozott így, de kapsz egy baszott jó nagy motort és a kis robogó sem éppen a bóvli sorozatból való. de tény, ezzel a lehetőséggel a tehetős tud élni, aki odamegy, és azt mondja, mennyi? megmondják, ennyi. és leteszi a pénzt, vagy kicsit alkudoznak és utána. feltételezem, itt már nem nagyon van alkudozásnak helye, de megpróbálni mindig érdemes.
    ha tavasszal tételezzük fel, bemegyek a dream-be és még ott a 2012-es abs-es hrc tricolor fireblade az ajándék titán akrapovic rendszerrel és azt mondom, hogy ennyim van kp-ben most zsebben, akkor nehezen fogják azt mondani, hogy nem eladó.. és közel 1 misivel kevesebbért elhozom. hol érdekel, hogy másfél évet állt a szalonban a sarokban, száraz motor és azóta sem fejlesztettek semmit rajta, csak új fényezést kapott. ezeket jó megcsípni, ár/érték/üzlet arányban szuperfrankó, az rr-t is ugyanígy csíptem meg:) mindig találni ilyen lehetőségeket szerintem.

    [ Szerkesztve ]

    ...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...

Új hozzászólás Aktív témák