Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • stifi

    senior tag

    válasz .mf #22367 üzenetére

    részben van igazad szerintem, tök egyenes az út kilómétereken át ennél a kereszteződésnél.
    aztán számoljunk: "200 km/h sebességnél a féktávolság nagyjából 215.56 méter, ebből a reakcióidő alatt megtett út 55.56, a fékút 160 méter.
    90 km/h sebességnél a féktávolság nagyjából 57.4 méter, ebből a reakcióidő alatt megtett út 25, a fékút 32.4 méter.
    Ha egy hirtelen eléd kerülő akadálynál 90 km/h sebességgel épp megtudtál volna állni, 200 km/h sebességgel haladva 57.4 méter megtétele után 199 km/h sebességgel ütközöl vele.
    Ez az akadály szempontjából nézve körülbelül olyan, mintha egy emeletes lakóház 52. emeletéről esett volna le (156 méterről)."

    tehát ha az emberünk nem megfelelő sebességgel jött, pillanatok alatt megtörténhetett a baj, a traktoros is simán gondolhatta hogy a motor szabályosan jön és még simán befordul előtte, de ha az nagyon gyorsan jött nem mérhette fel hogy milyen gyorsan ér oda.. senkitől nem várható el forgalomban hogy 200zal száguldozó donorokra vigyázzon.
    a meleget se értem minek hozod fel hogy "ki lehetett bírni".. légkondi gondolom nincs a traktorban, és lehet egy nyugdíjas vezette aki betompult, meg egyáltalán hogy jön ez ide?

    én sem védeni akarom, csak eldöntötted hogy a traktoros megölte a motorost miközben nem is ismerjük a körülményeket... :U

    Nincs időm kedvesnek lenni!

Új hozzászólás Aktív témák