Kétféle Realme GT 6 érkezik egy néven

Ilyen az, amikor át is címkéznek és a névvel is zavart okoznak.

Érkezik a Realme GT 6, és ez néhány éve egyszerű kijelentés volt: készül egy telefon bizonyos specifikációval. Aztán divatot csinált Kína a nevekkel és márkákkal való játékból, amiből a BBK Electronics is vastagon kivette a részét, a hamarosan érkező GT 6 pedig két furcsa divathullámot is meglovagolhat, helyszíntől függően. A Kínának szánt modell 1,5K felbontású, S1 szériás BOE AMOLED panelt, 6000 mAh-s gigatelepet, 100 wattos villámtöltést, 50 megapixeles főkamerát és Snapdragon 8 Gen 3 csúcslapkát kínálhat kora nyári starttal, írja a GizmoChina.

A kínai Realme GT Neo6
A kínai Realme GT Neo6 [+]

A nemzetközi piac is kap egy Realme GT 6-ot, méghozzá június 20-án, Milánóban, ám ez egy teljesen másik készülék lesz – eséllyel a kínai GT Neo6 átcímkézett változata. Ez utóbbi 6,78"-es, 10 bites, 120 Hz-es és 1264 x 2780 pixeles AMOLED panelt társít a szerényebb Snapdragon 8s Gen 3 chippel, de azért odafért a hátlapra az 50 megapixeles, optikailag stabilizált főkamera plusz a 8 megapixeles ultraszéles. Ez a modell 5500 mAh-s teleppel kell beérje és kérdéses, hogy a 120 wattos szupertöltés kitart-e a nemzetközi premierig, vagy spórolnak rajta.

A Realme GT 6T amúgy már debütált Indiában, ám ez újfent egy másik telefon a szerényebb Snapdragon 7+ Gen 3-mal, a márkavezér Sky Li a sima GT 6 esetében pedig Olaszországot, Indiát, Indonéziát, Spanyolországot, Malajziát, Mexikót, a Fülöp-szigeteket, Brazíliát, Lengyelországot, Törökországot és Szaúd-Arábiát nevezte meg, mint célpiacokat. Bár Magyarország nincs a listán, több európai ország igen, így lehet, hogy nem hivatalos forrásból hozzánk is eljut az alapmodell. A márka egyébként a GT 6 szériáról beszél, és szóba került már a GT 6 Pro is, ám kérdéses, hogy ez berobog-e Milánóba két hét múlva.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés