Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • stifi

    senior tag

    válasz csabyka666 #17536 üzenetére

    rá van írva a papírra minden, amit tudni kell, olvasd el figyelmesen mert az is lehet hogy határidőre be kell fizetni, de az is lehet hogy ha befizeted akkor elismered a szabálysértést és nem kapod vissza.
    nem tudom ki büntetett meg (rendőr? közterületfelügyelet?), de sokmindentől függ hogy kell eljárni, világosan le van írva a dokumentumokban amiket kézhez kaptál, ennyi biztos.

    az olyan faszságokkal amivel ijesztgetni szoktak (perköltség, eljárási díj stbstb) nem kell foglalkozni, csak azért mondják ezt hogy szépen elismerd/befizesd a büntetést, mert akkor nekik már semmi bizonyítási kényszerük nincsen. ha nem ismered el, akkor sincs semmi extra költség mert mindenkit megillet az eljárás lefolytatása akár bíróság előtt, szerintem ez mindenkinek jár a befizetett adó után hiszen nem polgári perről beszélünk, hanem büntetőperről..

    annyi biztos hogy engem is fenyegettek ilyesmivel, de amikor én voltam a hülye nekem nem kellett semmit fizetnem, és amikor engem ütöttek el akkor sem fizetett semmit a csaj, pedig elbukta a pert vastagon..
    sima egyszerű papírtologatós ügyekben nincs extra költség szerintem.

    [ Szerkesztve ]

    Nincs időm kedvesnek lenni!

Új hozzászólás Aktív témák