Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • bacus

    őstag

    Most akkor előlről kezdjük a navigátor vs telefon témát? :D

    Steven, megnézted te az én navi6-mat? semmi köze egy telefonos apphoz. A garmin az garmin, sok hülyesége van, de ha ezeket megtanulod, akkor boldog leszel vele.
    A connected ride navi és a cradle+telefonon a bmw navi app is tomtom alapú, ezért ez igen nagy váltás, gyakorlatilag meg kell tanulni ennek a hülyeségeit, mert vannak.

    A kezeli a gpx-t, az nem ugyanaz, minthogy van a menüben egy importálási lehetőség. A garmin gpx-éből is több verzió van, de a lényeg, hogy ebben lehetnek pontok, komplett nyomvonalak, meg egy adott útvonalhoz szükséges néhány pont. Aztán az importálás után lehet átalakítani, hogy az egyik navin és a másik navin legalább hasonló legyen... sőt ez még azonos készülékeknél is más lehet, mert eltérnek a navigációs beállítások. (pl mehet autópályán, legrövidebb út, legrövidebb idő, kanyargósra tervezzen, a legújabbaknál az is 5 fokozatban állítható)

    Eljutni pár helyre, főleg, ha mindegy, hogy merre visz, akkor mindegy milyen navit használsz, lásd, legyen időjárás álló, ne merüljön le, és néha kesztyűben is tudd kezelni..
    A napokra szétszedett, itthon előre pontosan megtervezett túrázáshoz én még nem találtam telefonra jó appot. (bmw appját nem tudom használni a cradle nélkül)

    Egyébiránt, annyira más a kettő, hogy én mindkét fajtát használom, pl odatalálni valahova kizárólag a gmap-t, de túrázni meg 95% garmin/bmw navi-t.

    [ Szerkesztve ]

    Kössünk egyezséget, megegyezős egyezséget... https://www.paypal.me/engiman/30

Új hozzászólás Aktív témák