Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • bacus

    őstag

    válasz Steven #145813 üzenetére

    Van az az idő, mikor a szar is szar :D

    Nekem az előző sisakomban 2 évet élt a pinlock, utána kidobtam belőle,, mert rosszabb volt, a következő 3 év pinlock nélkül volt sok szellőztetéssel, egy kis melegragasztó pöttyöt tettem a zárhoz, hogy ne csukódjon le teljesen.
    A mostani sisakom is 2 éves, de még nem vettem észre, hogy nem jó a pinlock, pedig a múltkor bent jártam az Euromotorban és az eladó srác mondta, hogy már lazult, alá tud menni a levegő, cserélni kéne. (csak ott rontotta el az eladást, hogy megmondta az árát :D)

    Szerintem általában véve javít vmit a pinlock (egy ideig), én legalábbis ezt tapasztaltam, de azért a fizikát nehéz kijátszani, a pára az kicsapódik mindenre ami hidegebb és ahova tud.

    Én nem használok maszkot, van, de nem igen szeretem. A nyakra húzható neoprén melegítő bevált, azt fel tudom húzni a szám elé, így a kilégzett párát is szűri, meg a belégzett hideg levegőt is csökkenti. A hajszálnyi rés engem nem zavar a sisakon, szinte sosem szoktam teljesen lezárni a plexit, hogy bekattanjon.

    Steven: megnézem majd azt a gyári tartót, hogy működik. Sztem csak a bmw appjával megy a vezérlés, de majd kiderül. Gratula hozzá. Én is nézegettem, hogy mit kéne még vegyek a mocira, mocihoz, de semmi értelmeset nem találtam. Telefont cseréltem, így kipróbálom a quadlock -t, kínai quadlock alap + rezgéscsillapító 3e, quadlockcase.eu -ról a vezeték nélküli töltő 23e, quadlock tok a motobox-tól 15e, már így is átléptem 40e-t :(

    [ Szerkesztve ]

    Kössünk egyezséget, megegyezős egyezséget... https://www.paypal.me/engiman/30

Új hozzászólás Aktív témák