Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Zsírkrétamen

    senior tag

    válasz Topiccsendőr #145223 üzenetére

    Előfordulhat :) Mikor kész lett a motor és érte mentem be sem indult, aztán rádugták gépre, törölték a hibakódot, mentek vele pár tesztkört ott a placcon, de mindig visszadobta a hibát, aztán eltűntek vele egy órára. Utána még mentek vele, indult, eltűnt a karácsonyfa effektus, így elhoztam.

    Alapvetően nem figyelem a fokozatot (én), megszoktam, a Husky-n se látom, de párom most tanul újra motorozni, neki hasznos lenne. Meg na, amikor parkolunk le vele akkor nem könnyű eltalálni hogy melyik üres az üres.

    Elhiszem hogy user error, a szervizes nem mondta rossznak, mondjuk ment vele 2 percet. Van amikor jó, csak általában nem. Alapvetően ez csak a 4-ik motor életemben, de mindkettőnknek szar, párom nem hiszem hogy finomkodik vele, sőt inkább ellenkezőleg. Odaadom még ismerősöknek akik kicsit tapasztaltabbak, ők mit mondanak rá.

    De jó hír, rendelik és küldik az új akksit, tényleg full kuka, ráraktuk a töltőre, full fel volt töltve szerinte, mikor ráindítottunk volna akkor már fullra lemerülve. Rajtahagytuk volna, de mikor kikapcsoltuk a motort megint azt írta hogy fullra van töltve. Gyújtáson hagyva a töltőn meg nem töltött, hanem merült.

Új hozzászólás Aktív témák