Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Topiccsendőr

    addikt

    válasz Somatom #135450 üzenetére

    Mai szemmel igazi gyokernek tunik ez a viselkedes a rendortol, gondolom neked tetszik, de nem erre reagalnek elso sorban, itt van mas is. Nemetorszagban a kozlekedesi kultura szokatlan ahhoz, ahonnan mi jottunk. Az, hogy Biqci meg ordibalni is szokott regen, az tipikusan keleteuropai idegbeteg kozlekedesi kultura magaval hozatala.
    Itt a korforgalomba azert csorognak be, mert nem pont elotted teszi, nem bevag eled, ugy, hogy nem adja meg az elsobbseget.
    ezek gyokkettovel mennek a korforgalomban eleve. Ilyenkor jon egy ideges allandoan sieto ember, joval gyorsabban, mint ahogy ezek megszoktak, ebbol vannak ezek az egyebkent egyaltalan nem necces helyzetek. Leszamitva a felvak ven faszokat, akiknek teljesen mindegy hol kozlekednek, ugyse latnak semmit. A keleteuropai mentalitas pedig az, hogy latja az ember, hogy be fog jonni, rengeteg ido van mindenre, senki nem akadalyozna senkit, de a krva anyjat, miaz hogy bejon elem, en nem nyomok ra a fekre, nekem van elsobbsegem. Majd ebbol lesz, az, hogy "allandoan bejonnek elem" a korforgalomban a rohadekok.
    Itt is teljesen hulyek, 2 savos korforgalom pl az meghaladja mar sok ember helyzetfelismero kepesseget, de legalabb java reszt turelmesek az emberek. Peldaul beparkolhatsz akarhova, akarmilyen bena vagy, nem fog tomegverekedes kitorni.
    Vagy 45 km/h korlatozott piaggo ape-el es kerekparral feltarthatod a kocsisort.
    Amugy amikor bringaval kozlekedek a legtobb fura helyzetem mindig kelet europai rendszamos jarmuvekkel van. Lengyelekkel, bolgarokkal, magyarokkal. Peldaul ezek nem tudjak elviselni, ha auton kivul mas kozlekedesi formaval talalkoznak. Es ha emiatt lassabban kell menniuk, akkor habzik a szajuk azonnal.

    Explosión de dos tiempos

Új hozzászólás Aktív témák