Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • citkar

    addikt

    Ezekben a nadrágokban, amikről beszéltek írják, hogy pontosan hova mennyi kevlárt tettek bele?
    Korábban az egyik eladó mondta (talán a tulaj, amikor az IMET zárt be), hogy eleinte a gyártók hozták a bemutató példányokat (több kevláros farmernadrágot), azokon még jelölték hol és hány % kevlárt tartalmaz, majd idővel csökkent ez a %, még később már rá se írták mennyit tartalmaz. Nézelődtem, persze nem néztem meg minden gyártóét, de tényleg nem nagyon találtam olyat, ahol írnák miből mennyit használnak.
    Keresgélés közben bukkantam a Saint márkára, ami, ha jól látom munkavédelmi öltözetet is gyárt, Dyneema-t használ és gyárt motorosoknak is öltözéket, ahol pl. a nadrágokba protektor zsebeket alakítottak ki. A lényeg, hogy tavaly Európában is elérhetőek lettek és már a weboldalon is feltüntetik mit vesz az ember, konkrétan hány %-a micsoda egy öltözéknek és nem ezzel a kevlárt (nyomokban) is tartalmazó szöveggel árulják a termékeiket. A farmernél pl: Fabric composition: Outer: 68% Cotton, 25% Dyneema, 5% Nylon, 2% Elastane / Armour pocket bags: 100% Polyester.
    Nem olcsó, de visszaküldheted ingyenesen, ha nem nyeri el a tetszésed. A próba hiánya miatt macerás, engem ez tartott vissza, de én is tervezek venni egy jobb motoros farmert és engem eddig csak ez győzött meg, hogy jó lenne, lehet bevállalok idén egy nadrágot.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák