Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • z123456789

    addikt

    válasz Topiccsendőr #116671 üzenetére

    Yep. Én meg teljesen egyetértek veled. Hozzátenném, hogy más országban lehet, hogy nem, de kishazánkban szerintem nincsenek is olyan mély erdők, ahova ne szűrődne be gépi hang egyáltalán. Vagyis, ami számomra az egyetlen zavaró dolog a terepmotorozásban - hogy "hangos" a környezeti zajokhoz mérten - is elgondolkodtató. Mert bár OK, az a zaj ott koncentrálódik az erdőben, de ahogy mondtam, a sok állat, azért fut ki az utakra is, mert hozzá vannak szokva a gépesített emberhez. (Ettől még hangos a motor az erdőben, de na...az én szememben ez a legfőbb probléma az erdei utakon való motorozás kapcsán. Mert amúgy a letérő, mindent taposó motorozás nem szép dolog.)
    Illetve amit írsz, hogy a motorosok (végtelen sok ostoba terepmotoros is van egyébként) véleményeit is lehet végig görgetni, mert én pl. tegnap az egyik csoportban ezt tettem, és ott is volt ilyen hasonló sztori, amit te leírsz az erdőírtással kapcsolatban. Lehet pont ez volt.
    Továbbá az egy nagyon jó megfogalmazás részedről, hogy van egy igény, amire a totális tiltás a válasz.

    (#116673) FPSTunker
    Szia!
    Endurozgatok, de nagyon kezdő csávó vagyok.
    Merre járkálsz majd vele? Pályázás lesz? Szép gép, gratula.

    (#116675) geresics
    Amit írsz az első részben, azzal is totálisan együtt tudok mozdulni. Kijelölt útvonalak, szervezetten, akár díjazva. (Nem mintha nem húznának le elég bőrt rólunk, de ha így menne...)
    Kicsit utopisztikusnak gondolom, de szerintem sokaknak megérné a nyugalom.

Új hozzászólás Aktív témák