- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Egy ígéretesebb a Galaxy A56
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Az éj sötét és tele van Xiaomi 14T-vel
Hirdetés
-
Az irodákba kéri a dolgozóit a Dell, az Ubisoft is próbálkozik
it A Dellnél a globális sales csapattól kérik a heti 5 irodai munkanapot, az Ubisoft 3 napot szeretne, de emiatt sztrájkba ütközik.
-
Windows, de csak ha szereted a meglepetéseket.
lo A Microsoft minden hónapban próbálja kijavítani a rendszere hibáit, de nem múlik el úgy hónap, hogy valami...
-
SlavicPunk: Oldtimer - Jövő hónapban érkeznek a konzolos kiadások
gp Kicsivel több mint egy évvel a PC-s verzió után PlayStationön és Xbox-on is játszhatunk a programmal.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Korábban rajta volt a listán:
InVitro
Hetedik Lépcső
Bölcső
Szürkebarát - HódmezővásárhelyBadge régebben:
Hopaholic| MCSE+M/S, MCITP, VCP6.5-DCV - ''Life can be hard, but Scooter is harder :)'
-
metaa
tag
Beerálló az igazából Beeráló
-
-
Új Badge a Parabolic Lazarus Brewpubban!
Jövő héten szerintem majd meg is nézem a helyet| MCSE+M/S, MCITP, VCP6.5-DCV - ''Life can be hard, but Scooter is harder :)'
-
addikt
Esetleg kipróbálásra még:
Clock Söröző ((Budapest, Lágymányosi u. 7, 1111)
Illetve 5 perc sétára ettől: Rizmajer. Apptól függetlenül.https://www.youtube.com/watch?v=9xjuK_ulqbE
-
Köszi! A Rízmájert kihagyom, nagyon nem az én világom a söreik (finoman szólva is szarok ) a Clock meg a cseh mainstream vonalat viszi, akkor inkább a Jaromír a Templomhoz, ott brutál jó a kaja is.
Sajnos ha a Móricz környékén vagyok, mindig beszippant a Keg| MCSE+M/S, MCITP, VCP6.5-DCV - ''Life can be hard, but Scooter is harder :)'
-
addikt
-
addikt
Na ezt a honlapot nem ismertem, köszi! Van pár amit életemben nem láttam.
Nekem való honlapnak tűnik. Azért se szoktam sörös topikokba kommentelni, mert modern kor szerint az én ízlésem "primitív"
Kedvencek: dobozos Bitburger, üveges Paulaner Münchner Hell, dobozos Wernesgrüner
nálam ezek forognak + a szüretlen Erdinger (a sima világosuk nagyon gyenge).https://www.youtube.com/watch?v=9xjuK_ulqbE
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Mac Studio / M1 Max 10C CPU / 24C GPU / 32G RAM / 512GB / 60 nap Garancia
- CTO MacBook Pro 16" M1 Pro Chip 32 GB RAM / 512 SSD / Magyar / 60 nap garancia
- Eladó bontott MacBook Air M1 (13")
- Bontatlan dobozos OnePlus Buds Pro 2 - Obsidian Black fülhallgató + Ajándék szilikon tok!
- AMD Ryzen 5 2400G processzor 4x3.6GHz AM4
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen