Hirdetés
- Yettel topik
- Okosóra gyereknek
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Netfone
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
Hirdetés
-
A Samsung fontolgatja, hogy megveszi a Nokia egy részét
it A Nokia mobilhálózati ágazatát veheti meg a Samsung, de a részletek még bizonytalanok.
-
IFA 2024: A Timekettle új fordítógépe már közel van ahhoz, amire várunk
ma Ezek a hordozható fordítógépek évről-évre sokat fejlődnek, most a Timekettle mutatta meg, hogy hol tart az iparág.
-
Kezdetét vette a szeptemberi hardvervágta
ph Az új tanulmányi év elején a desktop PC-k és a perifériák uralják a pályát, de beköszön egy noteszgép is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr.Csizmás
félisten
-
tuki2200
senior tag
válasz Mr.Csizmás #1 üzenetére
Ez gyors volt
-
törölt tag
Jövök.
-
beginnerguy
tag
Aranyos kép
-
L4mie
veterán
Szuper,
Köszönöm a topicot!!
október 23-ai hétre keresnék olcsó utat 2 személyre 3 éjjel, Párizsba
Valószínűleg elkéstünk vele, de most derült ki, hogy mindketten kaptunk szabadságot arra az időszakra.[ Szerkesztve ]
Dolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák
-
Arcképgyáros
Mentettem én is.
-
w.miki
veterán
"[Re:] [Mr.Csizmás:] topic"-t nem lehetne kivenni a címből, mert így 3 sort foglal a képernyőn 2 helyett.
Spóroljunk már egy kicsit...Találtam 2 oldalt az FB-n, ami olcsó utak vannak, de nem tudom használni.
Utazomajom.hu
Mindenkiutazhat.hu
Nekem nem jönnek ki a fent reklámozott olcsó árak.
Példa cím:
"8 nap Jordánia Budapestről szállással hihetetlen áron 35.350 Ft-ért!"
Rákattintok: már 56.745 Ft-tól indul
Azt se tudom mennyi csomagot vihetek, adnak-e kaját, van-e a közelben fürdő?[ Szerkesztve ]
Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
UHHH
senior tag
Sziasztok! Mentve! Tipp: Athén januárban! Wizzair ócó, a szállás is.
Gránit Bank belépési bónusz összesen 50 000 Ft: Meghívóm van az ajándék 10 000 Ft-ért. Írj privit!
-
Mr.Csizmás
félisten
kis türelmet, dolgozni kell épp (vagy imitálni )
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
Flashback
addikt
Még egy topik amit figyelni kell...
Lowepro fotós táska eladó - Bocs nincs hosszú ö, ü és néha az á is ä :)
-
MittuDomain_
őstag
Zseniális a kép, tényleg ezt is követni kell ezentúl.Si tacuisses, philosophus mansisses.
-
őstag
-
-
DrBubo77
veterán
Köszönjük a topicot!
ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
-
Ateszpapa
addikt
Cool.
-
customer114
senior tag
Hátha ez a topik nem kesz szétoffolva..
Tessék egy kis csemege Milánó 6ezerért oda-vissza: [link]
-
Mercutio_
félisten
válasz customer114 #20 üzenetére
Debrecenből, ezt tegyük hozzá
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Mercutio_
félisten
Fly4free-nél is érdemes megnézni külön a repjegyet és külön keresni szállást pl. a náluk is linkelt kayak.co.uk (bár lehet, a fly4-ról átlinkelve, jobb árat ad, hm, ezt aki ráér letesztelhetné) vagy trivágó oldalon.
[ Szerkesztve ]
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Mercutio_
félisten
1. Csak bizonyos méret felett (40 × 30 × 18 cm-nél nagyobb) megy a kézipogyó a csomagtérbe.
2. Egyéb díjak már benne vannak a 2990-ben (Basic viteldíj: 1 × Repülőjegy 390 Ft, 1 × Adminisztrációs díj 2 600 Ft) és online check-in (a jegyet is úgy veszed, vagy mobil app-ból becsekkolsz) esetén nincs további díj.Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
bdlackoo
tag
válasz Mercutio_ #24 üzenetére
konkretan ezt irja amikor foglalsz :1 kézipoggyász a csomagtérben kerül elhelyezésre
az oldalon eleve mas meret van megadva : Kézipoggyász 55 × 40 × 23 cm Max. 10 kg
ja igen ha amelle szeretnel kerulni akivel utazol az is penz...igazabol a wizz sehogy se best buy szvsz.
dinosaurs are jesus ponies
-
w.miki
veterán
Aldi utazás.
Ez jó: Hajóút az Adriai-tengeren 1-2 gyerek ingyen! - Costa Deliziosa - 5 nap/4 éjszaka, teljes ellátás 75 990 Ft -tól. Vagy ők is trükköznek?Szóval trükköznek ők is
+ Kikötői illeték: 33 390 Ft... gondolom parkolni sem tudsz ingyen a kikötőben... Bár azt nem írja.[ Szerkesztve ]
Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
Mr.Csizmás
félisten
március vége, mennyire lehet meleg az adriai tengeren?
Borravaló: kötelező szolgáltatási díj (kb. 10 euró/fő/nap), 15%-os szervizdíj a bár- és éttermi szolgáltatások, illetve a wellness- és szépségápolási szolgáltatások után.
[ Szerkesztve ]
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
szabolcs17
csendes tag
Sziasztok!
Csak kíváncsiságképpen, néztem az utazomajom.hu-n szállásfoglalás mellé bérautókat. Létezik, hogy 2-3 ezer Ft/nap áron adjanak autót, vagy csak bugos a rendszer? Nem csak egy helyet néztem, Budapestre is hasonló árakat ír. -
MittuDomain_
őstag
válasz szabolcs17 #28 üzenetére
Egyszer kiírták, hogy Bryan barátunk elszúrt valamit, 2-300huf/nap az autó bérlés.
Nos, volt para, fél évre előre foglaltunk Andalúziába, de kiadták...Gyorsnak kell lenni, de nem kamu.
Si tacuisses, philosophus mansisses.
-
szabolcs17
csendes tag
válasz MittuDomain_ #29 üzenetére
Köszi!
Akkor mindenképpen megéri, sok helyen alacsony árakat mutat, ahogy írtad, én is láttam párszázas ajánlatokat is. -
Dare2Live
nagyúr
válasz szabolcs17 #28 üzenetére
Nekünk tavaly lanzarott (kanári szigetek) kiskocsi egy hétre 19.000Ft volt. Benzinnel együtt megáltunk kb 30.000Ftból.
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
félisten
Leárazott szabadidő érdekelne.
"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
JóGéza
aktív tag
Sziasztok!
A travelfree.info is egy jó gyűjtőoldal.
Barcelonába január és február környékén szoktak lenni olcsó jegyek (10000 Ft alatt is). Érdemes folyamatosan figyelni. Az időjárás nem túl hideg. A kisebbik kézipoggyásszal simán ki lehet húzni néhány napot.
A csomagteres elhelyezéshez:
Ilyen hátizsákom van. Volt, hogy címkézték, és le kellett adni, de többször volt, hogy amíg a kis bőröndöket nem engedték fel, ez mehetett. Bár az új poggyász szabályokkal ez megint változik.
Szerk.: helyesírás.[ Szerkesztve ]
-
Kasya
nagyúr
Visszatalálós
[ Szerkesztve ]
-
Mercutio_
félisten
Konkrétan ezt írja a Wizz kézipoggyászra vonatkozó oldala:
Az utasok egy, legfeljebb 55 × 40 × 23 cm méretű ingyenes kézipoggyásszal utazhatnak.
Ha WIZZ Priority szolgáltatást vásárol, a fedélzetre magával viheti kézipoggyászát (55 × 40 × 23 cm), illetve egy kisméretű táskát (40 × 30 × 18 cm) is.
Ha nem vásárol WIZZ Priority szolgáltatást, és a kézipoggyásza nagyobb a megengedett méretnél (40 × 30 × 18 cm), akkor az utasfelvételi pultnál ingyenesen fel kell adnia azt, és majd az érkezési repülőtéren veheti át a poggyászfelvételnél. Ha a kézipoggyász kisebb, mint 40 × 30 × 18 cm, akkor magával viheti az utastérbe, és az ülés alatt kell elhelyeznie azt.
A megfogalmazás szándékosan félreérthető, hogy aki parázik vegyen priority-t, vagy feladja a csomagját, de a lényeget aláhúztam.
A lényeg, hogy a kézipogyó maximális mérete 55 × 40 × 23 cm ez benne van az árban.
Ha a konkrét poggyász mérete nem haladja meg a 40 × 30 × 18 cm-et felviheted mindenképpen,
ha nagyobb, akkor ingyenesen fel kell adnod és megy a gép gyomrába (ez egyébként van akinek még jó is, pl. visszafelé italt akar hozni amit kézipogyóként nem tudna),
ha pedig az 55 × 40 × 23 cm-et meghaladja, akkor a mérettöblet után még fizetned is kell.[ Szerkesztve ]
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz Mr.Csizmás #4 üzenetére
Kíváncsi vagyok rá, várom.
-
petyametyo
aktív tag
Csatlakoznék
-
werszomjas
őstag
csakhogy ott legyen az Itt szóltam hozzák között
üdv
-
vwpolopg
őstag
Mondjuk nekem őszintén szólva kezd a tököm tele lenni, hogy minden szarra külön topicot kell nyitni..
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Yettel topik
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Windows 11
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Ukrajnai háború
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Videós, mozgóképes topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Jack Hunter: Közösségi tér konfliktus
- SQL kérdések
- További aktív témák...
- DELL Vostro 5481 Fémházas Ultrabook Laptop 14" -70% i5-8265U 4Mag 8Gb 256GB SSD FHD IPS
- Új HP Pavilion Fémházas Laptop -40% 15,6" AMD Ryzen 5 5500U 6Magos 8/512 FHD AMD Radeon Graphics
- Creality Ender 3 Pro - Erősen moddolt, inkább alkatrésznek vagy kalandvágyók számára
- Samsung Galaxy Tab S9 FE (5G, 10,9")
- Új Lenovo ideapad 3 Nagyképernyős "Kis Gamer" Laptop -35% 17,3" Ryzen 7 5825U 8Mag 16/512 FHD IPS
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen