Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • DeFranco

    nagyúr

    válasz V.Stryker #67770 üzenetére

    Szép a kék, én nem tudok belekötni, de az extralistát azért ellenőrizd le, ködfényszóró pl. tuti nincs rajta. Rétegvastagságmérővel menj rajta körbe, egy 10 éves fényezés nem ilyen, üvegeket ellenőrizd le, mikoriak, meg el kell vinni átnézetni, mást igazából nem látok rajta, ahol kilógna a lóláb. Kifejezetten nagyon szép így képről, éppen ezért nekem gyanús lenne. A jobb szellőzőrács mintha csálé lenne.

    A szürke viszont őszintébb. Jobb felszereltségű (fresh vs. comfort), nincs körbenyálazva, azt kommunikálja nekem amit tud. Megvan rá a négy gyári tárcsa, ez nekem pozitív, talán vigyáztak rá. A kormányvédő elég lol, ha szép alatta azért, ha nem akkor azért, a pedál városi használatnál talán reális, de az enyém hasonló futás mellett azért nem ennyire kopott, üléshuzat megint csak olyan dolog, hogy be kell alá nézni.

    A személyes első benyomásom erről a kocsiról az, hogy ha ezek a dolgok beleillenek az összképbe (máshol sincs lefingva) akkor erre a kocsira vigyáztak. Kormányvédő, üléshuzat, dísztárcsa, szivargyújtó gumidugó megvan (hátul nem láttam megvan-e) etc. szerető kéz alatt, magánhasználatban lehetett (akár). Bal első sárvédőnél mintha lenne szintkülönbség, de kb. egy pixel, lehet ott töri a felbontás a vonalat.

    Nálunk is kb. ugyanez volt, ugyanígy huzat, külön lábat kellett törölni beüléskor, fél óra majré, hogy akkor ki vezesse, vegyem le a hátamról a táskát benézéskor legyek szives... olyan állapotban is volt...

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák