Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • trialboj

    őstag

    Üdv,

    Használt autót szeretnék vásárolni. A keret 4000euró, és igen alacsony elvárásaim vannak, szóval remélem tudtok segíteni.

    Leginkább városi használatra lesz, csak benzines érdekel, ritkán megyek nagyobb távokat, pl biharkeresztes Zalaegerszeg, végig pályán, értékelni tudnám ha van benne tempomat, ez 19ben talán már túl magas elvárás.

    Nincs nagyon preferencia, családi autó kell, szóval a kimondottan kis autók felejtősek, 2002 opel g astrát váltok, szóval nagyon alacsonyan van a léc.

    Ami fontos, hogy egy megbízható márka / típus legyen, az említett g astrák híresen strapabíró, alacsony fenntartási igényű autók, soha nem is hagyott cserben, vígan pöfögött élete végéig, talán télen előfordult hogy csak 3 hengerrel indult, de dáciával kezdtem, megszoktam már :B

    Nem státusszimbólum lesz, hanem családi autó, a napi teendőkhöz kell, mindenképp 2000 alatti motorral.

    Csak valami támpont kellene, milyen márkákban, típusokban lenne érdemes gondolkodni, pl francia autókat kerülném, németeket szeretem, de ott ebben az árban opel vagy VW van csak. Skoda Ford, mennyire jó irány, pl tetszik a honda minősége is, de gondolom az sem fér bele a keretbe.

    Bármi tanács segítene.

    "Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail." // Ralph Waldo Emerson //

Új hozzászólás Aktív témák