Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • bitpork

    veterán

    LOGOUT blog

    válasz -v- #131135 üzenetére

    Nománmost. Nem a szervizszámlák tesznek egy autót eladhatóvá, hanem az ára, az állapota és a típusa. Itthon a touareg nem kelendő. Ahogyan az allroad sem volt az. A passatot 1 nap alatt elvitték. Ahogy elkelnek a kis autók is. Meg az előítéletek alapján olcsó, igénytelenek és gondozásmentesek. Tehát a Zs kategória. Szerinted amíg a cserét nyitva hagytam, egy hétig, mi a frászért kaptam naponta ajánlatokat. Gondolom mert senkit nem érdekelt a tudott hibáival együtt ;)
    A számlákhoz meg annyit , hogy gondolom nem hallottál még anyaghibáról, hamis számláról, meg úgy alles zusammen új alkatrész tönkremeneteléről. Ne legyünk már naívak kérem, pont olyan előítélet mint az FFF szabály meg hasonlók. Honda is megy tönkre.

    (#131145) Integrale : nem arról van szó, h csúnya v rossz vki. Arról van szó, hogy a névtelen és arctalan fórumon mindenki mindenhez ért, soha semmit nem vállal IRL. Csak a tökéletes, meg hibátlan, meg a fanszőröm tuggya mi. Ezt páran valóban így is csinálkák, de tényleg csak pár embernek van erre forrása (csak hogy pozitív példát mondjak runner 125 és Typhoon ) Persze azután lehetne PM-eket idézi amiből nagyon gyorsan kiderülnének hogy a fene nagy szakértés és elvárások hátterében nincs semmi sokaknál, csak a vágy. Akinek nem inge nem őtöcködik :K

    Én sem értek semmihez, de legalább vállalom a szarjaimat és nem kezdek a fellegekbe küldeni egységsugarú keményen drogozó segítségkérőt azzal hogy nincs más alternatíva csak a már leírt dolgok metszete.
    Tessék lehet hülyézni :P

    MOD:1
    (#131168) fi:zi'k : Pedig ha jobban megnézed pont ez jön le. Más autó nem jó, túlárazott meg szar ha nincs meg minden papír, itt sokak szerint. Gondolod ez segítség egy idetévedőnek, pláne ha nem ért hozzá?

    [ Szerkesztve ]

    https://hardverapro.hu/apro/audi_q7_hibrid_2016/hsz_1-50.html

Új hozzászólás Aktív témák