Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • gooool

    őstag

    Sziasztok!

    1-2 hónapon belül tervezek venni egy autót, nézelődtem, olvastam elég sokat, na meg a szimpátia alapján is kevés, ám számomra megnyerő autókat találtam:

    1. 2001-es Fiat Marea 2.0 20V, az eladó végtelenül őszinte így első blikkre ahogy beszéltem vele, küldött minden apróságról képet és leírta a szerviztörténetet is. Egyedül a motorvezérléstől tartok, más ahogy olvastam nem pénztemető ebben a modellben, de szerencsére a 20 szelepest karban tartották.

    2. 1997-es Honda Civic 2.0i TD, ez a közelben volna, igaz honosítani kellene, de így is elég kedvező az ára, semmi negatívumot nem olvastam a típusról és a motorról sem, illetve rozsdamentes a kicsike.

    Illetve voltak még jónak tűnő Nissan Primera kombik, de puttonyost nem vennék, majd ha család lesz maximum, illetve '98-as benzin-gázos Accord, de automata amivel mint olvastam elég sok a nyűg.
    Swiftet nem veszek, ahogy haverom mondása tartja: Safety is no. 1 priority.
    Illetve még egy Daewoo Leganza-t találtam, de akkor már inkább a Fiat 5 hengerese egye le a gatyám, mint egy régi koreai. :)

    Mit gondoltok? (Szempontok kimaradtak: 400.000Ft maximum, megbízható, jó utazóautó legyen, és ne fapados, persze mindez a kerethez mérten. :) )

    Köszi a segítséget! :R

    [ Szerkesztve ]

    Üdv, Balázs

Új hozzászólás Aktív témák