- Telekom mobilszolgáltatások
- Itt a HyperOS 2, gyorsan érkezik a régi modellekre
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco X6 5G - egy Redmi álruhában
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Fotók, videók mobillal
Aktív témák
-
Integra
titán
atuóvásárlás kezdőknek
linkelni is lehetne 1-es postba hogy ne kelljen mindig elmondani...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Bubu79
addikt
válasz fokukac #5601 üzenetére
Így van, működött - kisebb sokk ért, amikor megláttam a jószágot
Pár hónapja talán éppen a Totalcar-on volt egy előzetes spekuláció a Swift Sedanról, az ott közölt kép sem volt piskóta, de amit végül kihoztak a japánok, az felülmúlta ( vagy inkább alulmúlta ) látványilag a spekulációt...
Egy biztos - szokni kell majd a látványt.
Bár annak idején a renault thalia-val is így voltam, azt még mindig kicsit óckodva csodálom körbe, ha meglátom, pedig nem mai konstrukció.
Hasonló sokkot a fiat békaszemű dobozos rettenete okozott annak idején, a multipla , amiből szerencsére már kiadtak egy ráncfelvarrott változatot is, amin kicsit finomítottak a megjelenésen.[ Szerkesztve ]
"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
-
AMD Power
titán
-
dragonfx
veterán
válasz Integra #5602 üzenetére
szerintme bárhol a veszed alutri benne van, kivéve ha tényleg családtagtól avgy közvetlen jószomszédtól....szervízkönyv nélkül manapság venni max. olyna értékben szabad amit nem sajnálsz, avgy tudod hogy xy összeget rá kell tolnod....
mutimár azta swift sedant mindenki áradozik róla, de alink tényleg nem jómár
[ Szerkesztve ]
"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
Rick4
félisten
válasz dragonfx #5610 üzenetére
az csak egy dolog, nem is merték oldalról lefényképezni.....de itt a bizonyíték, hogy ezek mire vetemedtek....
vagy hogy is van ez? csak hekkelik a képeket a srácok?
[ Szerkesztve ]
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
BlacKSouL
addikt
Érdekes ám hogy minden egyes képen tök más a hátsó ajtó kerete, meg a C oszlop is, sőt, az ajtó és a karosszéria találkozásának íve is...Sőt ,a csomagtartó formája is..
Ezekután akkor hiszem az egészet ha kézzel tapogathatom...Ennyit a megbízhatóságról...[ Szerkesztve ]
Aláírás (nem kötelező megadni)
-
Bubu79
addikt
Pontosan ez az - az első képre gondoltam Ez Swift, nem SX4, tisztán látszik az orrán, meg az első ajtón
"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
-
Dare2Live
félisten
válasz BlacKSouL #5547 üzenetére
pont ezért van újabbakba külön fűtés, még az olyan leg"ocsobb" kategoriásokban is mint pl Ford Fusion.
amint beülsz és ráadod a gyujtást 20sec mulva már jön is a meleg.
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
Dare2Live
félisten
válasz Integra #5519 üzenetére
Hondat nemtudom ellenben legutobbi Toyotas kalandom óta kollégám elmondta mit nem szabad Toyotabol venni: dízelt. Úgy szarok ahogy vannak sehol nincsenek tartóságban hibamentességben a régi benyás made in japan toyotahoz képest. Persze már made in japan Toyota is elég beszerezhetetlen. (Tudtommal már Avensis is török.)
Persze kollégám ennek csak örül.
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
rebel56
tag
válasz Dr. Ernő #5562 üzenetére
Emiatt a lerakódás miatt érdemes lehet legalább egy alkalommal motoröblítőt alkalmazni használt (=nem tudom milyen időközönként milyen olajat raktak bele) autónál? Eltérő véleményeket olvastam.. Vagy ha ezentúl normális minőséget rakok bele, és 6-7.000 km-enként (évente..) cserélem, az elegendő?
Ahogy egy ismerős fogalmazott: Wartburgba Castrolt, buzi-e vagy?
[link1], [link2][ Szerkesztve ]
-
szepsuti
aktív tag
-
lsc
nagyúr
válasz rebel56 #5619 üzenetére
Hali
Régebben a dízel Asconában haszáltam "öblítőt"/kicsit iszapos volt / igaz nem ezt a márkát , segített , utána sokkal tisztább lett a motor , arra kell figyelni , hogy a motort nem szabad terhelni .
Normális minőségű , és megfelelő teljesítményű /API betűkód / olajnál normál használat mellett /amibe szerintem belefér nem egy padlógázas gyorsítás is / a gyári előírás szerinti csere szerintem elég .Az élet kegyetlen .
-
Dare2Live
félisten
Kiegészítésed tuti rossz: az új corolla 100% török.
Még a fulos avensis se japánbol jön nem is japán a minősége.Nekem egy szakszervizes véleménye tény. pl ADAC tesztet meg elfogadsz ténynek? Mert ha igen....
-
Integra
titán
válasz Dare2Live #5617 üzenetére
én mondtam hogy a 177 lovas húdefasza dízel gázos, ezt a toyota szerelők is elmondták nekem mikor a 4runner-rel szenvedtem hónapokon át, mire kész lett...
mindegy hogy is lexusban vagy másban van, gáz, akkora nyomással dologzik és olyan hegyes, hogy csak baj van vele, de csak anyámba nem lettem leszólva értehondából ne aggódj ugyanez van, sok szar made in eu alkatrész van sok mindenben, mert az eu különben szétbüntetné az autókat, amúgy is ezt teszi, de hát érthető....
angol hondákon azért kell alkatrészt cserélni rendesen (a 6gen angol civicek még hibátlanok voltak, 7gennél jöttek először gondok), igaz azok utána már made in japan alkatrészekkel cserélődnek, aztán nincsen gond. csak hát addig szervíz ha valami tönkremegy.. vicc, de ez van.
bazeg, made in japan accordban made in germany szutykos bosch fényszóró van.. vicc..kurvára remélem hogy ez a 8gen accordnál megszűnik, mert ha nem, akkor a mazda 6 a full made in japan gyártással ráfog verni az accordra rendesen szerintem.. csak tartok tőle hogy a hondának ennyi esze nincsen és továbbra is szépen beszerez pár made in eu fos alkatrészt..
a török hondák még mindig messze jobbak mint az angolok, de ott is akad első szériás gyártásnál hiba.. globalizáció rulez....
na mindegy, én a lassan 9 éves hondámban messze jobban megbízom mint az újakban, ez van. itt még minden made in japan az utsó alkatrészig és nem a költségcsökkentés és az uniformizálódás és a közös alkatrészek voltak a kulcsszavak.
[ Szerkesztve ]
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
lsc
nagyúr
válasz Dare2Live #5622 üzenetére
Hali
Talán érdemes lenne utána nézni , mielőtt hülyeséget írunk :"A Corolla Európába szánt tizedik generációjának gyártása Japánban, a Takaoka gyárban folyik majd, az értékesítés 2007 februárjában kezdődik." Idézet innen [link] .
"Nekem egy szakszervizes véleménye tény." Érdekes , itt Szhelyen más Toyota dízelek vannak , mivel az itteni szervizesek nem igazán a tartósságára panaszkodnak .
"ADAC tesztet meg elfogadsz ténynek? Mert ha igen...." Linket kérhetek ?[ Szerkesztve ]
Az élet kegyetlen .
-
Bagira01
veterán
Sziasztok kinéztem magamnak egy toyota corolla gt-t 1982-s évjárat 1,6 dohc. Sztetek 1 milkából lehetne autót varézsolni belőle?
Hirdetéseim: http://goo.gl/TfNH1d
-
lsc
nagyúr
-
Dr. Ernő
tag
válasz rebel56 #5619 üzenetére
Nyilván egy régi autóba ami már futott többszázezer kilométert már nem számít annyira az olaj minősége pláne ha kopott a motor (lehúzógyűrük, hüvelyfal). Egy Wartburgba elég a vénusz napraforgó mert ott nem számít. Ezek a motoröblítők olyan adalékokat tartalmazhatnak, amik nem feltétlenül túl hasznosak a motor alkatrészeinek, de van olyan autó, aminek már tök mindegy, annál lehet használni, lehet hogy hígított tesco gazdaságost nyomott bele az előző tulaj mert csak az autót tudta kifizetni.
De kulcsszó a minőségi motorolaj és gyakori olajcsere. A sportosan nagy teljesítményű és gyakran nagy fordulaton használt motoroknál kötelező a legjobb olaj és szigorú 5-10 ezres olajcsere. -
Integra
titán
-
Dare2Live
félisten
Hát elnézést de utoljára Aurist vizslattam ami tuti török volt és bár Corollaba is ültem az még régi török volt lehet, hogy ez az új japán.
Köv kötelezőnél majd megnézem szalonban bár minek amikor én Toyotat többet nemveszek.Adacra meg csak rá kell keresni googleban oszt dobja ki a linkeket. Tessék megnézni egy első linket és egy pl 1998ast. 98ban "mindent vittek" mostmeg... [link]
Toyota minősége rémisztően romlik de Integra is tudna mesélni pl az új Honda civicröl.don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
nagyúr
jelentem, ma volt szerencsém egy ufo-civichez (először), és egész tetszett.
a vásárlóközönséget szerintem kurvára nem érdekli, hogy dw-e a futómű hátul. 14 e km volt benne eddig (fél éves céges autó), de nem volt vele semi baj (ilyen is van)Pleased to meet you - hope you guess my name
-
Dr. Ernő
tag
Őszinte leszek engem is zavar (tisztában vagyok vele hogy nem érdekel )
Viszont mivel már ketten vagyunk, kiírhatjuk a népszavazást a témában, azaz„Zavarja e Önt az lsc-féle hali-zás a prohardver-en?” és lehetséges válaszok, hogy minden demokratikus legyen
a) igen zavar;
b) nagyon zavar;
-
nagyúr
válasz Dr. Ernő #5645 üzenetére
hát 40-nél többre a mai pesti forgalom nem volt képes.
de nem egy kategória.
a motorja ennek sokkal jobb, a bmw-ben viszont nem lovaskocsi rúd van hátul, és a hátsókerék-hajtás azért többet nyom a latban, ha valaki egyszer már ráérzett arra, hogy milyen padlógázzal 90 fokban bekanyarodni.de mondom, nem volt alkalom tesztelni.
Kissárkány : szerintem, jobb, ha nem szólsz bele. Te többet ártasz a favorit márkádnak, mint használsz, maradjunk enniyben
[ Szerkesztve ]
Pleased to meet you - hope you guess my name
-
Integra
titán
válasz Dr. Ernő #5648 üzenetére
messze nem tudja futóműben azt amit a régi civicek.
félreértés ne essék, most is piszkosul jó, és a júzerek 97%-a imádni fogja, mert elképesztően jól hangolták a futóművet és "rejtették" el a lovaskocsi rudat, de a maradék 3% a haját tépi.
határon hajlamos a pattogásra hátul, tolja az orrát jobban mint eddig bármelyik civic....egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
Aktív témák
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest