- Telekom mobilszolgáltatások
- Itt a HyperOS 2, gyorsan érkezik a régi modellekre
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco X6 5G - egy Redmi álruhában
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Fotók, videók mobillal
Aktív témák
-
Integra
titán
válasz dragonfx #5749 üzenetére
"leht lesz de abbana bmw nem lesz benne...."
na innentől tovább sem olvastam.
azért ijesztő, hogy a saját agyonimádott márkáddal se vagy még csak minimálisan se tisztában, de mindegy, hagyjuk, úgyse értenéd.....egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
dragonfx
veterán
válasz Integra #5751 üzenetére
hát figyi amit én tapasztalok hallok azt tudom mondani..azt hogy a totalos srácok megkapnak egy leharcol autót abból nem kéne mindre asszociálni....
Miből sejted hogy minden civic/integra olyna állapotúmint a te autóid?:....te vágod tudod mit néztél vételkor íg yjól jártál..de van akik tönkrevágják...
Én tisztában avgyok..csak annyit mondok mennyi e30 mászkál az utakon..innentől kár folytatni szerintem..."Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
Integra
titán
válasz dragonfx #5754 üzenetére
1. én igenis kritikus vagyok azzal a márkával szemben amelyik a legközelebb áll hozzám, és igenis elég sok helyről tudom, hogy mi a dörgés
2. elég éve foglalkozom már az autópiaccal, ténylegesen eltöltött importőri melóval együtt, hogy hagy tudjam már picit mi a dörgés.
3. minőségbiztosításról továbbra sincsen lövésed, ahogy az is hibás feltevés hogy egy bmw csak attól mehet a te csökött agyadban tárolt minimális információk alapján tönkre, ha pöcs a gazdája.. lol
4, ez a figyi.. így csak a buzik beszélnek. kiráz tőle a hideg...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
dragonfx
veterán
válasz Integra #5755 üzenetére
tekerd föl a fűtést ....tudom téged mindig kiráz bármit írok mert meggyőzhetetlen vagy...talán soha nem vezettél e36ot még.....a stílusom meg olyna amilyen, most belekellett valamibe kötni mert piciny lelked így nyugodt..hajrá nem érdekel. ..rövídíteni jogomban áll és élek is vele.
"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
Integra
titán
-
dragonfx
veterán
válasz Integra #5757 üzenetére
ettől függően ezek szerintme nem értezs hozzájuk...
mellesleg ha nem ugy van akkor azt mond meg ne a stílusom kritizáld...
amugy a hosszu hsz. amit enm olvastál el csak igazat és gyakorlati tapasztalatokat tartalmazz illetve ismik elmondásait....nem égből pottyant mesék..."Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
Dare2Live
félisten
vegyétek már észre, hogy a már "mindenki" által linkelt totalcar cikk nem a Mercit szidja hanem az összes gépkocsit azaz: Minden új gépkocsit.
Vedd meg használd Xideig aztán dobd ki ez terjedt el mindenhol és terjed gépkocsiknál is.
Szép? Új Világ.
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
lenox
veterán
válasz dragonfx #5758 üzenetére
Demint írták a többi márka se különb vagyis a japán se, hiába próbálják utána menteni azzal hogy a japánok jobbak, nem jobbak, a mai autok mind tul vannak bonyolítva 10 év mulva ha valami elromlik tényleg belehalsz a javításba....
Egyreszt ez nem gyakorlati tapasztalat, szal megint hulyeseget irsz, masreszt ott van cikkben, csak el kene olvasni, hogy ez ugyan a mercirol szol, de a tobbi se jobb, kiveve a japanokat.
Harmadreszt ertelmezd ezt:Pedig a Mercedesek még viszonylag könnyen fenntarthatók, mert ha csak apró dolog megy rajtuk tönkre, az külön-külön is megvásárolható. Míg például a korosodó BMW-knél egy kis patent szétmállása miatt komplett egységeket kell megvásárolni, ami sokszoros kiadás.
Nekem ez azt jelenti, hogy a merci koltsegei a bmw-hez kepest sokkal kisebbek, szal bmw meg dragabb...
-
lsc
nagyúr
válasz pubwart #5759 üzenetére
Fiatalnak én sem mondom , "csak" megbízhatónak , keveset fogyasztónak , 150 - ig egész jól menőnek , tágasnak . Nem akarlak rábeszélni , scak egy tipp volt . Az unokatesvéremnek volt 1.5 -ös 97.es Civicje , a két hátsó sárvédő ívet "megcsípte a rozsda , igaz különben nem volt rossz állapotban , mielőtt vette én is kerestem neki , egy ugyanilyennek a jobb hátulján majdnem öklömnyi lyuk volt , amúgy az sem nézett ki rosszul .
Még egy tanács , amennyiben nem ismered a kocsi előéletét , egy vezérműszíj csere /ált. min. 50 e / ajánlott , olaj és szűrő cserékkel együtt , amennyiben biztosra mész váltó és fékolaj , fagyálló csere is .
Az élet kegyetlen .
-
dragonfx
veterán
de ha égen földön ezt hallom valami valóságalapja csak van nem?
Hát nem tudom ő milyne kis patentről beszél ..én még ilyet nem tapasztaltam semmit..biztos bennem van a hiba meg az automban hogy nem generál direkt hibákat.
de semmi gond már hozzászoktam...hogy itt a VW+opel+honda a király...akinek más van az hülye....nekem enm volt egyik se, de szerintme neked sme volt olyna bmw-d még nagyobbmocis se mint amilyne nekem....innen elég sokatok elmehetne ebbe a topikba..."Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
Integra
titán
válasz pubwart #5759 üzenetére
ha egyedül mész, akkor egy 98-00 közötti 6gen 3d civic 1.4is bőven megfelel.
azt mondod hosszú távon jársz, akkor 6.5-7 liter átlaggal kell max számolnod, télen legrosszabb esetben is 8 liter. 90-nél főúton 6 liter körül tartható. csöndes nyugodt és lehet előzni is vele ha kell.
de civiceknél nagoyn oda kell figyelni hogy mit veszel, könnyen bele lehet nyúlni szarba!!!...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
lsc
nagyúr
válasz Integra #5769 üzenetére
Ezért javasoltam neki a Corollát , sokkal kevesebb köztük a "túl sportosan" használt darab , igaz karbantartás ennek is kell , láttam már ebben is nagyon lestrapáltat. A fogyasztás ezeknél a Corolláknál is hasonló , 8 litert még nem tudtam vele megetetni , télen városban sem . Arra kell figyelni, hogy 94-ben volt egy teljesítménycsökkentés /előtte 88 , utána 75 ló/ tudtommal a nyugati biztosítási szabályok miatt .
Az élet kegyetlen .
-
Dumb
senior tag
Ebben mindenből van egy kicsi [link]
"Aki háborúzik, az a legnagyobb barom!"
-
Integra
titán
válasz pubwart #5773 üzenetére
6genben 1.4-ből csak sima sohc 16v van, 90le, az 1.5-ös sohc vtec-e 115le. de utóbbiból piszkosul nehéz jó állapotút kifogni, de az az ideális motor mondjuk hozzá.
de az 1.4-es is teljesen jó. a te árkategóriádban igazából csak az 1.4-es jöhet szóba.
egyik barátnőm is most vett magának 1.4iS 3d-t, imádja, egész normális állapotút sikerült találnia, első szimmeringet kell cserélni mindössze....egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
pubwart
aktív tag
válasz Integra #5776 üzenetére
[L:]http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?hirdeteskod=1686204&command=ugras&screenwidth=1680[/L]
ez milyennek tűnik?
Miért ennyire nehéz kifogni egy jót? Nem akarok feleslgesen hülyeséget kérdeni, de nem avgyok Hondás, nem nagyon értek hozzá sajna
Where you go how is up to you
-
lenox
veterán
válasz dragonfx #5768 üzenetére
Szerintem te nem nagyon kulonbozteted meg, hogy mi az amit mastol hallasz, es mi az, amit te magad ismetelgetsz. Kar, hogy attol, hogy mondod, nem lesz igaz...
Es ez megint kamu, senki nem szidja a bmw-t magatol, csak azt nem birjuk, mikor ferditesz, meg hulyeseget mondasz.
-
Integra
titán
válasz pubwart #5778 üzenetére
például azért mert ez is csukva volt. nézd meg az első hátsó fotót, hogy a csomagtérfedél mennyire nem illeszkedik.. kókler muka..
amúgy jó autó ez a civic még, apámnak is ilyen van, hibátlan mai napig, csak a típushibák jöttek ennél is ki, mint szétrohadó kipuff, hátsó kerékív rozsda.
szóval nagyon sok autó rapityára van törve a típusból, összevan tákolva, ninsen szakszerű javítás, nem vigyáznak rá, nem tartják be az olajcsere periódusokat (10e km) és így tovább....egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
szepsuti
aktív tag
válasz dragonfx #5768 üzenetére
srác senki nem kiváncsi a bmw áradatodra, ilyen fasza olyan fazsa kocsi... nem az a topic címe/célja hogy itt reklámozd a kocsidat. ugyan olyan autó mint a többi. semmivel sem különb. hidd el h más gyártó is képes olyan autót és motorokat is gyártani mint a bmw. aláírom nagyon jó autók a bmw-k, csak magyarba kevesen tudják megfizetni őket, és emberi mivoltunkból elég szúrós szemmel nézünk azokra akiknek jobban megy a szekér.( tisztelet a kivételnek). szval én azt mondom h térjünk vissza a topic céljához és ne azon vitázzunk h melyik gyártó tud jobb autókat csinálni.
-
pubwart
aktív tag
válasz Integra #5780 üzenetére
Hát az a baj, hogy nem vagyok sajna nagy szakértő.
Uncsitesóm autószerelő, de ezek a láthatatlan dolgokat ő sem tudja kiszúrni...
Fater autófényező, szóval a törést észreveszi, még a legkisebbet isEgyedül a motor állapota ami aggaszt.
Esetleg tudnál ajánlani valamit? Vagy ez előző linkemhez mit szólsz?
-
Integra
titán
válasz pubwart #5782 üzenetére
azt az 5d-t nem venném meg. fene tudja hol van még kókányolva, de amelyik autón ilyen módon rakják vissza a csomagtér ajtót, annál simán lehet más is
egyáltalán ez biztos hogy nem ázik be?motorhoz megy annyit, hogy menni kell vele, kikell próbálni. átkell nézni teljesen a motorteret alulról és felülről is, ahogy futóművet is, bekötési pontokat, lengőkarokat, szilenteket, gumiharangokat.
az se baj ha mögötted megy cimbi autóval és mikor lepadlózod a gázt, azt nézi hogy füstöl e, van e kékes füst vagy nincsen, etc......egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
pubwart
aktív tag
válasz Integra #5783 üzenetére
Egy ilyen 1.4es vagy 1.5 vtec is nagyon jó lenne...
Csak nagyon ki kell fogni, én meg nem vagyok egy nagyon szerencsés típus sajnos.
Eléggé elszomorít a piac, mert annyira lutri. Az új autó mostanában meg főleg az.
Tudsz még ajánlani az ilyen egymilliós sávban meg 2000 körüli kocsika? egy 323F? vagy esetleg valami...
-
Integra
titán
válasz pubwart #5784 üzenetére
bizony keresni kell és szemfülesnek lenni nagyon.
különösen civiceknél...
csak hondákkal foglalkozom a többi engem nem érdekel, mert élettelen dobozok és labdába se rúgnak mechanikában, hajtásláncban, futóműben.
de ahogy lsc is mutatta, azok a régi corollák vagy régi sunnyk bizony nagyon jók tudnak lenni a mai napig. ha nem ragaszkodsz hondához, mert nem vagy kemény mag, akkor szerintem is érdemes megnézni ezeket az autókat is.[ Szerkesztve ]
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
BlacKSouL
addikt
Aláírás (nem kötelező megadni)
-
Dumb
senior tag
Ezt nálunk 250k Km-el hirdetnék. (Annyira nem is lehet rossz állapotban, mint gondolnátok ,mivel igen drága.)
-
Rick4
félisten
-
dragonfx
veterán
ez nincs elírva?..nagymocis régi merci is elmegy ennyit?....azt osszunk szorozzunk..folyamatos 60-65e-ket mentke vele évente... ..nem tepsi...
Ma láttam new S80 D5öt full ültetve sportcsomaggal...de szerintme nem gyári..mekkora böhöm autó istenem, az optika még jobbna kihangsúlyozza...sportkipuffal....még soha nem láttam ilyet eddig hogy egy volvo ennyire lenne optikázva pláne egy S80..alig volt pár centire a földttől...
[ Szerkesztve ]
"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
Dumb
senior tag
"Ezt teszi" a német autobahn Nem hinném hogy 77 lenne, tiszta kőfelverődés. Az ülések, lehet hogy újak...
-
-
Rick4
félisten
válasz Dr. Ernő #5799 üzenetére
sőt, csiptuninggal még bőven jobb is lesz:
Serie
Leistung 133 kW (177 PS)
Drehmoment 330 Nm
Vmax 206 km/hoptimiert
Leistung 154 kW (209 PS)
Drehmoment 370 Nm
Vmax 216 km/hDifferenz
Leistung + 24 kW (32 PS)
Drehmoment + 40Nm
Vmax +20 km/hcsak hogy dragon is tudjon érdemben hozzászólni.. nem beszélve a kw futóműről, ültetésről, meg társairól..
azért egy kupét nehéz űberelni még ma is...bár lehet, hogy ez már csak az én véleményem..
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
Aktív témák
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest