- Telekom mobilszolgáltatások
- Itt a HyperOS 2, gyorsan érkezik a régi modellekre
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco X6 5G - egy Redmi álruhában
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Fotók, videók mobillal
Aktív témák
-
Integra
titán
potom 7 milko
eszem megáll, mitől olyan kurva olcsó ott minden......egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Integra
titán
mondjuk ennyiből megvan a legújabb 350z is az usa-ban...
az viszont elég nehezen magyarázható hogy hogy lesz itthon egy 7 milkós autó a duplája. előszeretettel hallom amikor az importőrök makognak ilyenkor hogy hát ezért meg azért..
[ Szerkesztve ]
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
lenox
veterán
válasz Integra #5251 üzenetére
Ez az, hogy nem olcsobb, csak nem szopatnak minden hulye adoval. 7 milko, +10% vam, +20% afa, +3.2 millio regado, az annyi mint 12.44, at is kell hozni, az 13, kis nyereseg, 15. Tobb mint 2-szer annyi lesz nalunk. Ami nem meglepo, mert mar a mustang is 4 milka helyett 10 lett mire ideert.
-
Rick4
félisten
válasz fokukac #5261 üzenetére
várj, ne figurázd ki, tényleg így van... csak egy példa: van a pláza, meg van a kínai piac...és van a columbia dzseki, amelyiket az egyik helyen 25ért, a másikon 8ért veszed meg...de a kabát ugyanaz nem?
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
SaNyEe
aktív tag
de abba beleöntheted a TG gazdaságos olajat is nyugodtan. A másik meg, hogy amelyik 2ütemű motornak ugyanúgy olajdeknije szivattyúja etc volt azok egyrészt ritkák mint a holló, legtöbbször nem is utcai gépekbe építették őket. Amúgy tény, hogy vannak meg az is, hogy mióta nincs keverék benya azóta ezzel külön kell foglalkozni sajnos Bár én egyáltalán nem bánom, hogy kihalnak végre ezek a kétütemű masinák a közutakról
-- end of transmission --
-
Dumb
senior tag
Ha érdekel valakit, felrakhatok pár oldalt ebből a kötetből. Benne van a teljes elérhető modellpaletta [link]
"Aki háborúzik, az a legnagyobb barom!"
-
csapos2
addikt
Üdv mindenkinek!
Egy hülye kérdés:
Honnan tudom meg, hogy egy bizonyos autót, hol gyártottak?
Lelkiismereted méri önzésed őszinteségét. Hallgasd figyelmesen.
-
Rick4
félisten
beleöntheted, de gondolom nem véletlenül van direkt kétütemű motorolaj, valami csak lehet benne, amitől jobb lesz..3 napja ment egy előttem, egyrészt piszok büdös volt, nem voltam elég gyors a belső levegő keringetésre kapcsolással, mellette meg gondolkodtam, milyen gáz lehet, megtankolod a gépet 18.43 liter benyábal, utána meg számolsz, hogy mennyi olaj kell mellé...méricskélsz, beleöntöd, csak utána mehetsz... nem a 21. századba való gépek ezek...
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
Rick4
félisten
válasz csapos2 #5271 üzenetére
valahol lesz egy felirat: made in....., na innen fogod tudni.. minden kis egyforintos kütyüre rá kell írni, hol gyártották, egy autóra miért ne kellene? persze még a nullrevízió előtt kell keresgélni..
-
csapos2
addikt
Mennyi a valóságalapja annak, hogy a nem Németországban gyártott fordokhoz nem lehet normálisan alkatrészt kapni? Egyáltalán különbözhet más-más helyen gyártott, de ugyanolyan típusú autókhoz az alkatrészellátottság?
Lelkiismereted méri önzésed őszinteségét. Hallgasd figyelmesen.
-
Rick4
félisten
válasz csapos2 #5274 üzenetére
nem tudom, itt Szegeden van egy korrekt csak forddal foglalkozó cég, németektől rendelik az alkatrészt, bármit lehet kérni, korrekt áron, gyorsan itt van....gondolom a fordnál is úgy működik, hogy a portfólióban szereplő minden termékhez ugyanolyan szolgáltatást kell nyújtaniuk, ez elvben független a gyártás helyétől. inkább a forgalmazás oldaláról közelítem meg. ha magyarországon lehet venni brazíliában gyártott fordot, akkor alkatrészt is kell biztosítani hozzá...azon is csodálkoznék, hogy amikor 3-4 márka verdái épülnek ugyanolyan padlólemezre, készülnek ugyanolyan hajtáslánccal, cserélgetik a motorokat oda vissza, pont amiatt lenne gond egy cégen belül, hogy más országban gyártanak "inkább azt mondanám: szerelnek össze" autókat...
-
lsc
nagyúr
Hali
"A hidrotőke egészen véletlenül nem arról gondoskodik, hogy a kopásból adódó szelephézagot állítsa után?" Ez volt a kérdés . Erre írtad az # 5221-ben :" Van manuális mint a zsigulikban , és van automata , amit az olajnyomás vezérel ." Ehhez csak annyit fűznék hozzá , hogy a " manuális" az nem hidrotőke , talán mégsem nekem vannak olvasási problémáim . / Egyébként én sejtettem , hogy mit akarsz írni , viszont egy nem hozzáértő erre hivatkozik , szerintem ha csak kiröhögik még jól is jár ./
Az élet kegyetlen .
-
Dumb
senior tag
Igényes tulajdonostól [link]
"Aki háborúzik, az a legnagyobb barom!"
-
Bubu79
addikt
Az ott nemes penész? Nem gyenge - legalább letakarította volna mielőtt megcsinálta a képeket
lsc: nem mondod? Az ilyen tulajt eltiltanám az autótartástól... Meglepően tisztának látszik viszont a külcsínyhez képest a belbecs - biztosan sűrűn volt nyitogatva...
[ Szerkesztve ]
"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
-
Integra
titán
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Dr. Ernő
tag
Hihetetlen technikai forradalmon ment keresztül a BMW és csak most vettem észre.
Megnéztem ezt az adatlapot
[link]
elképesztő dolgokat látni. (pl 325i)
1990-ben az E30 325i ami tényleg 2.5-volt 170 lóval és 1180kg-al, 9,7-es átlagfogyival 8,3s alatt volt százon. 10 évvel később E46 325i ami szintén 2.5 volt, + 22 lóval, +305 Kg-al 9,1-es áltaggal is szép fejlődési eredmény.
De ma 2007-ben 325i ami háromezres, 1500 kg, 7,1-es átlagfogyival van megáldva és amellett hogy 7.0 alatt van százon, 170g/km Co2-t produkál.
Ez önmagában elképesztő érték mivel semmilyen háromezres motor nem tud még csak hasonlót sem. Ezenkívül, majd megfutja a 250-et. Csodálatos, nem fogyaszt, környezetbarát,
és megy mint állat. Olyan mint egy Porsche csak sokkal jobb. Mert egy 2.7 –es Boxter ami 245 ló, 125kg-al könnyebb, alig gyorsabb, miközben 2,5 literrel többet fogyaszt százon és CO2-je 222g. Úgy látszik a BMW-nél kicsit más mérési eljárásokat alkalmaznak, hogy a környezetvédelmi adatok „megfelelőek legyenek”.
Aktív témák
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest