Aktív témák
-
gaborbol
őstag
Corolla 1,6 GT-i 1988:
Extrák: szervó, 4 ablak-tetőablak-tükrök mind elektromosak,riasztó,indításgátló, rádiós centrálzár, állítható deréktámaszos állítható magasságú sport ülés plüssel1,6 gt-i 16V 116 ló, dupla vezérműtengely,gyári toronymerevítés,olajhűtés,tárcsa elöl-hátul, ecu, odbc csati,légtömegmérő, gyári 50-es kipufogó rendszer.
Ha nincs brutálisan ütve vága akkor 6,9 lityivel eljárogat. És akár hová nyúlsz minden működik, nem csörög, nem zörög, nem eszik olajat, nem füstöl egyszerűen imádni való.
És jelenleg nem eladó
(mondjuk 120k-t toltam rá mióta megvettem, de ebben van termosztát,fűtőradiátor, 4 stabilizátor segédkar,2 hátsó lengős,kuplung szett,tárcsa,csapágy és 4 darab új pirelli gumi, így kerek a történet)[ Szerkesztve ]
-
-
AMD Power
titán
válasz AMD Power #13954 üzenetére
Ez az este is érdekes volt. A Fiesta képen nagyon szép volt. Élőben már puff.... Az eladókkal is volt egy kisebb fenntartásom. Ki se próbáltam. Nem láttam értelmét.
A 309. Külsőre nekem semmi bajom nem volt vele. A korához képest szép állapotban volt. A műszarfalon a gombok és "kütyük" fele nem működött. Voltak vele más problémák is.
De ami a lényeg volt. Mentem vele. A Clio (1992 1.9D) után nem volt egy maradandó élmény.
-
Rick4
félisten
[link] a lényeg megint a kommenteken van..
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
dragonfx
veterán
hát ja vannak ilyenek de enm xsak x5ben..Q7ben tuaregben meg ML mercikbe is ilyenek ülnek.drogot csempésznek avgy rabolnak csalnak.Egész napjuka szoliba telik avgy jacuzzi vagy gyúróterem.Megebszélik hétvégén hogy szo....a le a szőke gádzsiját.
Amugy egy használt 525 bmw miota nagy dolog?..egy normálisna kereső ember simán megevszi ha már van lakása részletre..tudod a bizalom hogy autót!! vesz...
Az x5öt meg lehet külföldről lizingeli több belső infoból hallottma kb havi 100-120k jobb mint a részletre tripla ennyit odatenni..és mindenhol szervízbe táért kézzel várják mellesleg ugye május 1 óta a német rendszám sem hátrány.....elgondolkoztma én is ha ilyené 100at kell németbe adni és ott is szervízelik casco kötelező mindne benen van az ottani rendszer alapján....akkor egy 3as coupé mennyi lehet??..kb a fele...elgondolkoztató hogy érdemes a "tulajdonlásért"..kibaxni egy vagyont..ki kérdezi ha beállsz vele valahol hogyte figyu a tulajdoni papírt mutasd....senki..ugyanúgy gizda maradsz....Textboy>>én nem ezt mondtam, és 250é nem kapsz még egy jó e30at se...de 100k.s kocsir azat hogy jó sosme mondom mégha flipflopra van fújva se
[ Szerkesztve ]
"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
Rick4
félisten
válasz dragonfx #13970 üzenetére
van itt egy jóember ismerős, akinek milliárdos forgalmú cége van, ő megengedheti amgának az ilyen 30-40 millás autókat, X5, CLS merci, stb, igazából ő is számolgatott, hogy 3 évesen úgyis eladja a gépet, mert miért ne, de nem jön ki jól, mert megveszi 30ért, 3 évesen eladja 12ért. kiszámolta, jobban járna azzal a lízinggel, amit említesz. volt valami tizenmilliós hajója is a csókának, de azt is eladta, mert nem volt ideje hajókázni, inkább autóba öli a pénzt, az úgyis kell nap mint nap.
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
Rick4
félisten
ez is szép:
[link]49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
dragonfx
veterán
hát nem tom ami ígyszétszakad hogy lehet autónak nevezni....vannak jó hondák és jó autók, de ez egyik kategóriába se tartózik nálam.
Megérdemelte 1 barommal kevesebb, valszeg 54gyel ment csak...csak lehet dobott valamit és nem látta előtte az egyestIlyenkor felmerül a kérdésem...ezek egy mátrai szerpentinsoron meddig bírnák ki hogy ne repüljenek árokba?
[ Szerkesztve ]
"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
szatocs
őstag
válasz dragonfx #13976 üzenetére
Teljesen mindegy, hogy milyen autó, mert amekkora sebességgel ez csapódhatott, valószínű, hogy minden autóban jelentős kár keletkezett volna, és nem egy ugyanígy szakadt volna.
Ahogy "(#13978) Dr. Ernő" itt is említésre került, bármilyen hihetetlen, de még a bmw is.
Mikor vezetni tanultam, egyszer mentünk Nyíregy fele, és állt egy autó az úton, telefonált, gondoltuk lerobbanhatott. Mentünk 50 métert, a kukoricatáblá szélén jó kis sáv vágva, és a sáv vágán egy fánál egy kettészakadt seat toledo. Az egyel régebbi generáció. A szon - on aznap rálestem a baleset képekre, és ott 120 - ra becsülték azt a sebességet, aminél az autó megcsúszhatott.
[ Szerkesztve ]
=== Szatocs ===
-
(Kolombusz)
veterán
Ahogy nézem, igazak voltak a hírestelések, miszerint a Tiida és a Qashqai megjelenése után abbahagyják a Primera forgalmazását.
Szomorú lettem. Egy korszak lezárult.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Szia!
Nekem ilyen van, csak 2,5-ös és amerikai változat (Millenia. Annyiban különbözik a Xedos9-től, hogy mérföldben mér és van a lökhárítón szélességjelző)
Az alkatrészek ugyanannyiba kerülnek, mint bármi máshoz, kivéve amit meg tudsz venni fillérekért e-bay-en, mert az meg sokkal olcsóbbAki él és nem boldog, az téved!
-
NoLF
veterán
válasz dragonfx #13976 üzenetére
szétszakadásnál általában ezek az okok:
irtó keskeny és erős tárgy, aminek nekimegy, kis területen nagy erő -> szakad
hatalmas sebesség -> szakad
összegesztett, 2ből összerakott autó pompásan megcsinálva -> szakadezeknél az autó eredeti masszívsága, merevsége javíthat/ronthat a dolgon, de alapvetően nem ez határozza meg, hogy szakad vagy nem.
node ez nem a melyik autó hogyan szakad szét topik, úgyhogy sztem ezt itt fejezzük be.
The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
-
nagyúr
válasz (Kolombusz) #13980 üzenetére
egy perces néma csendet....!
Pleased to meet you - hope you guess my name
-
szatocs
őstag
válasz pilóta #13989 üzenetére
Ahol én voltam, ott még olyan cigányok is voltak, akik a nevüket sem tudták leírni Meg miközben forgalmiztam, volt egy olyan 25 körüli, akit 4. - re is megvágtak forgalomból. Igaz ő jól kezelte az autót, csak éppen a táblákra nem figyelt. De már a 2 - es golfot otthon több éve vezeti
Már lassan a jogsis topikba is átmehetünk
=== Szatocs ===
-
dragonfx
veterán
válasz Dr. Ernő #13978 üzenetére
Hát bocsi de igen azt mondom ez sem volt akkro autó.hiába bmw avgy honda amelyik szétszakad az 1 fos.Ez nem azt jelenti az összes azon márka képviselője xar, csak az adott gép.....persze avezetőn múlik....én 18 év fölött adnék csak jogsit.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz dragonfx #13993 üzenetére
Szvsz még egy harckocsi is szétszakad, ha kellő sebességgel ütközöl kellő szögben kellően kemény tárgyba. Hülyeség ellen nincs orvosság, a csávó valszeg csak százzal ment többel, mint szabadott volna, nem is beszélve arról, amennyivel lehetett volna...
[ Szerkesztve ]
Aki él és nem boldog, az téved!
Aktív témák
- Autós topik
- World of Tanks - MMO
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Kupon kunyeráló
- Milyen monitort vegyek?
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LG 27QP88D-P Dual Ergo Monitor Szett!2x27"/IPS/2560x1440/HDR/Type-C/Dual Ergo Kar/
- Raspberry Pi Zero W (v1.1) + 16Gb Sandisk UHC microSD
- Latitude 5290 2-in-1 12.3" FHD IPS érintő i5-8250U 8GB 256GB ujjlolv 4G LTE gar
- X13 Gen1 27% 13.3" FHD IPS érintő Ryzen 7 PRO 4750U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest