Aktív témák
-
törölt tag
Hy!
Hát daewoo kalost abból ki lehet fogni jokat is.De min az 14-es kategoriát 1.1,1.2 vicc kagoria.
Igazából nem tudom hányan használnátok mert van a csapott hátuljú ill a sedan.
Ha csak egyedül használod mint aszonykám akkor egy daewoo matiz abból vannak már klímásak igaz ha bekapcsolod előzni nem fog vele de lehűti a kasztnit.
Yaris is jó az első generáció amit írtak de szerintem az nem jőn ki 900e -ből.
Hunday getz és még sorolhatnám.Igazából nézesd meg az autót valami szakival.Ha lehet ne Bp-n használt autót vegyél.
-
-
törölt tag
Lanos
LanosIgaz ez Bp-s
1 évig teljes gari
über tuningDaihatsu sajnos ebből nincs olyan kategoria..
Honda ugyszint nincs
Mazda sincsNos ezeket találtam igy első körben.
-
Integra
titán
szerinted mi lenne?
csávónk mereven bámulna maga elé és imádkozna, hogy minél hamarabb legyen piros, nehogy pofán verjem.
aztán jobbra lekanyarodok kis ívben és megyek tovább. max ennyi lenne a piros lámpás gyorsulás részemről.
amúgy ha belegondolok, soha az életben nem gyorsultam még egyszer sem. valahogy ez kimaradt.[ Szerkesztve ]
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
tildy
nagyúr
válasz #00809728 #13809 üzenetére
Köszi. A lanosok egész jó áron vannak. fabiakat néztem, nem nagyon van jó árban... az lenne a jó ha beszámítanák a kocsim....
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
Rick4
félisten
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
tildy
nagyúr
válasz Integra #13816 üzenetére
Akkor maradok a hunyadiknál "sz@r" koreai úgyse kell senkinek, max nekem. (És várok még , legyen nekem tetsző ajánlat...
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
Integra
titán
de pont ezért tudsz jó minőségű, megbízható autót találni szerintem is, anélkül, hogy a presztízst kéne fizetned.. bár nem tudom, hogy fábiaban mi a presztízs..
régebbi corollákkal hogy állsz?
azok is jó autók.
lsc biztos tud mutatni belőle jókat.
egy 1.6 liftback mondjuk..
a régebbi csíklámpás sorozat, az szerintem nagyon jó...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
törölt tag
Hy!
Nem kell elkapkodni nézelődj és okositsd magad a neten.
Hátsó sárvédő ívek,Köszöb átrozsdásodása ill fényezés megtekintése.
Gumik állapota
váltó-futómü ill moci megtekintése egy szakival.
Müszaki stb...
Esetleg szervizkönyv vagy mikor esedékes a következő szerviz stb...
Első körben érdemes ezeket megtekinteni nehogy egyből 70.000ft-ért vegyél gumokat. -
tildy
nagyúr
válasz Integra #13820 üzenetére
Volt apámnak corollája. 20-22 évesen adtuk el(számíttatuk be) , de a kompresziója még nagyon jó volt.(csak jött volna a műszaki, azt sok cash elment volna rá...)
Megbízható gép (egyszer volt vezérműszíjszakadása, de nem ment tönkre benne semmi!).
Csak 8 évesnél idősebbet nem nagyon szeretnék....(Már az is sok... Hihetetlen accenteknek is milyen ára van, 3 éve vett exem 4 évest 1.2Mért, ma ilyenek jóval drágábban vannak)Dodi: szeptemberig ráér , addigra gyűlik össze annyi cash (300E körül plusz ugye akocsim ha beszámolják) , hogy belemerjek vágni. Olyat akarok, amire egy jó darabig nem kell költeni .
[ Szerkesztve ]
-
lorcsi
veterán
-
Rick4
félisten
még egy hehe: [link]
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
törölt tag
válasz Integra #13824 üzenetére
Hy!
Jobb félni mint rákőlteni egy halom pénzt.Ritka az olyan mint amit te is kifogtál ugy tudom te is jó ideig keresgéltél.Ő neki nincs annyi pénze ezt is meg lehet érteni.
Bármelyik autót veszed meg szerintem hivj szerelőt ill festőt vagy aki ért hozzá és talán igy pár 20.000ft bankot megsporolhatsz.Lényeg vannak "öreg" autók amik csodaszép állapotban vannak és tényleg volt gazdájuk csak azok nem 2000évj felettiek és nem 900.000ft alatti értékrendben mutatkoznak meg.
-
törölt tag
-
törölt tag
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Hy!
Kuplung kb most igy néz ki az enyémben is sáros azaz koszos.Nem látom innen ,hogy annyira kopott lenne.
Én a kormányt néztem de természetesen lehet kapni kormányvédőt is.
ajtóbehuzó fogantyuja is szép állapotban van ill a sebbeségváltó feje is.Tajgát meg azért írtad mert a gumiszőnyeg olyan amilyen?
Nos amikor elvittem a szervizbe az autómat pug 206 hdi akkor az csacsi-ragyi volt.Majd amikor visszakaptam a tető kárpit ill az oszlop környéke koszos volt.
Panaszkodtam de azt mondták nem ők tették.Azt aki szerelte éppen megfigyeltem ugy ül be az autóba,hogy megfogja a tető oszlopot és természetesen olajcsere után volt az ipse keze.
Akkor kaptam ajándékba egy külső ill beslő takarítást. -
törölt tag
skoda
ritka de jó alap
váo
elnyühetetlen folcvagen
ezeket a győngyszemeket találtam még...
-
Ragadozó
Ármester
A corollák már csak ilyenek, de a maiak már nem olyan jók sajnos, a Toyota már a Lexust nyomja, mert minőség túl magas árat vonz magával és nem fizetik meg...
Ha nem törítek, most a régi suzuki swiftek, ignisek, vagy a régi kerek lámpás corollák ami jók, a VVTI -sek már nem olyan jók, de megteszik azért...
Apámék most vettek 3 éves ignist, kicsit kemény a futoműve és magas a felépítése, de igénytelen jószág...
Én egy 98-as japán corollát hajtok, nekem bevált..igaz én megjavítom, ha elromlana...[ Szerkesztve ]
Mozgó autójavító szolgálat - autóvillamosság, autószerelés
-
tildy
nagyúr
válasz #00809728 #13832 üzenetére
Gonosz vagy
(scoupe-t meg drágállom, főleg hogy tulajdonképpen egy 3ajtós pony)
Még gondolkodom. Azon is, hogy esetleg legyen valami régebbi 323as mazda mondjuk. Ezt lehet meg kéne nézni.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
izé, Tildy, szerintem felejtsd el, hogy 200-300 ezerért egyáltalán kocsit nézel...
úgyse kapsz olyat, ami nem roncs.félmillió alatt az egyetlen, amire nem kell a gatyádat rákölteni, az a nagy kedvenced, a suzuki.
Ui. tényleg, nem veszed meg az enyémet?
Pleased to meet you - hope you guess my name
-
-
tildy
nagyúr
válasz fokukac #13843 üzenetére
Semennyire.
A picsába. Miért emlékeztem én úgy?Nomindegy: többiek :köszi az eddigi tippeket, még gondolkodom (meg casht is kell gyűjteni) , valószínűleg az ősszel lesz igazán aktuális a dolog.
[ Szerkesztve ]
-
a_tesz
Korrektor
válasz Integra #13820 üzenetére
a fábiában az a presztízs, hogy most már köztudott, hogy a fócvágen áll mögötte a birkanépnek ez több mint elég, ha meglátják a népautó emblémát, egyből remeg a lábuk, hogy hú apám ez aztán autó, és most már a skobrára is így reagálnak...
スバル | De semmi baj Eric, ne feledd, nincsenek hülye kérdések, csak hülye gyerekek! - Mr. Garrison
-
Dumb
senior tag
válasz fokukac #13840 üzenetére
Szerintem ezek közel sem roncsok. Faternak is ilyen van, rakás +!%, 50-et ér kb, de még mindig egész megbízhatóan megy! A motorja kb 40 E km óta csapágyas kicsit, de nincs vele gond Csak 100 körül van a vége, de 60 felett úgyse megy vele. Az olasz gyártásúak jobbak, a lengyelek rohadnak mint állat.
[ Szerkesztve ]
"Aki háborúzik, az a legnagyobb barom!"
-
Dumb
senior tag
Jujj [link]
"Aki háborúzik, az a legnagyobb barom!"
Aktív témák
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LG 27QP88D-P Dual Ergo Monitor Szett!2x27"/IPS/2560x1440/HDR/Type-C/Dual Ergo Kar/
- Raspberry Pi Zero W (v1.1) + 16Gb Sandisk UHC microSD
- Latitude 5290 2-in-1 12.3" FHD IPS érintő i5-8250U 8GB 256GB ujjlolv 4G LTE gar
- X13 Gen1 27% 13.3" FHD IPS érintő Ryzen 7 PRO 4750U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest