Aktív témák
-
(Kolombusz)
veterán
Egy modell tipushibáiról hol lehet érdeklődni, hol lehet utánanézni?
Konkrétan a P12 hibái érdekelnének, hogy mire érdemes odafigyelni. Mert bár a mi P12-nknek még semmi baja nem volt 3 év alatt, leszámítva a Renault motor hibaüzeneteit(, ami a hibakódban szereplő alkatrész cseréje után sem szűnt meg, meleg motornál pedig nem is jelez semmit és amúgy hibátlanul megy, nem nőtt a fogyasztás), azért csak megvannak gondolom ennek a tipusnak is a hülyeségei. -
Hippo
aktív tag
-
Hippo
aktív tag
Ezt írták az egyik oldalon róla:
A Mazda Xedos 9 nagyon jó autó.
Valószínűleg a használt Mazda Xedos 9-ek viszonylag alacsony árát az magyarázza, hogy a hírek szerint nem igazán olcsó az esetleges műszaki problémák orvoslása. A Mazda Xedos 9 egy igen jó autó, innovatív technikával egy olyan időszakból, amikor mindenki a másikat figyelte ahelyett, hogy valami újat és érdekeset alkotna. Bátran ajánljuk!
Annyire eszméletlen drága hozzá az alkatrész tényleg?
-
Rick4
félisten
majd ha kell kb suzuki áron hozzá bármilyen alkatrész, szólj, és intézem.. de nem a 2 lityósat vedd, hanem a 2.5-öst, ugyanannyit eszik, viszont mellette jóval erősebb..
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
Rick4
félisten
válasz (Kolombusz) #13905 üzenetére
van ilyen gyújtáskapcsoló ha kell 10 napon belül vadi új, kb 20K-ért vihető...asszem viszek belőle a bontósoknak is vagy 3-4 szatyorral.. még a komplett kormányzár mechanizmussal is 50 alatt van..
[ Szerkesztve ]
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
gaborbol
őstag
ÜDV!
Nem tudom szoktad e nézegetni Totalcart, a népítéletéből elég sok tapasztalatot lehet szerezni a kiszemelt verdával kapcsolatban. El szoktam olvasni az adott autóval kapcsolatos összes véleményt, így a típushibákkal, szervíztapasztalatokkal, fogyasztással, megbízhatósággal kapcsolatban egész sok infóra lehet szert tenni rövid idő alatt.
[link]Ha pedig már tudod milyen autót szeretnél pontosan, akkor célszerű megkeresni az adott márka magyar rajongói oldalait.Gyakran árulnak fanatikus klubtagok hihetetlen jó állapotban, szinte kincsként őrzött verdákat normál piaci áron.Nagyon sok helyen be szokták linkelgetni az interneten hirdetett verdákat, majd kitárgyalják, hogy mit lenne érdemes megvenni, mit nem.Hirdethetsz ott, hogy autót keresel, kérhetsz tanácsot vásárláshoz, javításhoz,alkatrészbeszerzéshez, bármihez...
PL:Hyundai:
[link]
Toyota:
[link]
[link]
Kalos:
[link]Amennyiben mód és lehetőség van rá próbáld meg elkerülni a beszámítást, jobb ha te adod el az autódat még, ha macerásabb is. Az esetek nagy részében anyagilag jobban jössz ki, nem kell vadászgatni, hogy ki hogyan számol be és mibe. Ebben az árkategóriában még lehet fegyvertény, ha vételkor kezedben a pénz.Márkaszervizes-autószerelős átnézést semmi esetben se szabad kihagyni.
(ha esetleg mégis corolla mellett döntenél keress meg bátran)[ Szerkesztve ]
-
Rick4
félisten
én a volvóról is azt írtam, hogy a haver 180 ezerrel vette, még ha nem is volt tekerve az óra, akkor a 180ezerrel is pöcc röcc, és ment a gép, se a futómű, se a fék nem volt olyan, hogy egyből 200-at kellett volna rákölteni, a külseje is teljesen egyben volt, így azt mondom, ugyan többet érdemes megnézni, melyiknél mi jön ki km óra állástól függően, de nem rossz gép.. kb egy opel astra áráért lehet venni, de akkor itt az összes ablak elektromos, automata klíma, minden benne van...ha ez segít, az övé egy éve 1.150.000 volt, és 98-as évjárat volt, tehát ennyiért tényleg egy teljesen jó állapotú gépet kell kapnod..
-
-
-
tildy
nagyúr
Ezt te miből látod? A bal elején lehet hogy rosszul törik a fény, nem?
lajafix: 80 LE alá amúgysem adnám. Amúgy ja, szimpatikus, hogy 1.6os.[ Szerkesztve ]
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
NoLF
veterán
Istenem... hétvégén Veszprémben ismét kipróbálhattuk egy jóbarátom Impreza WRX-ét, csak az eddigi próbákkal ellentétben már vérbeli STi-ként viselkedett, hisz megkapta a tuningcsomagot, program, pöffrendszer, lefújó...
Jesszusom. Már el is felejtettem milyen i-s-z-o-n-y-a-t-o-s-a-n brutális ez a gép, de annak ellenére hogy ő azt mondta, szerintem nem fogom érezni a különbséget 225 és 280 közt, szerintem éreztem. ezúttal barátnőm is jött velünk, mostmár ő is tudja miért szorul görcsbe a gyomrom ha valahol a messzi távolból feljeslik a bububububububububububbubububuuubububububuuuvvraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa amit annyira szeretek. Csak a miheztartás végett: én elöl ültem, tapostam a padlólemezt, kapaszkodtam, kerekedett a szemem, görcsbe állt a gyomrom, az adrenalin-injekció olyan heves volt néha egy-egy körforgalomba érkezéskor és kigyorsításkor, hogy néha már annyira a torkomban dobogott a szívem hogy nem is esett jól. Mindeközben barátnőm a hátsó ülésről csak "azta" "hihihihihi" "juhúúúúúúúúúúúúúúúú" "áááááááááááááááá!" és hasonló megnyilvánulásokra volt képes.
Én ezt az autót NEM MERNÉM vezetni.
The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
-
NoLF
veterán
nem veszprémi a srác, szerintem nem ismerheted, egy évben kb egyszer fordul meg ez az autó ott. Egyébként kék, szürke magnéziumfelnis, és nem STi csak sima WRX (már csak kívülről) 2006os. a központ környékén toltuk, vasárnap délután fél5 körül.
The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
-
Hippo
aktív tag
Nem tudtok olyan oldalakat (lehetőleg magyart), ahol Mitsubishi Carisma után tudnék olvasgatni? Tesztek, saját tapasztalatok stb...
totalcar.hu/nepitelet -et már végigolvastam..
[ Szerkesztve ]
-
AMD Power
titán
Ezt megyek este megnézni.
-
Hippo
aktív tag
Nagyon szép állapotban van!
-
Rick4
félisten
megint emelik az üzemanyagok árát, most 6-6-forinttal. egy lityó dízel 336ft lesz...
-
Rick4
félisten
ez tetszik: [link]
A vámparancsnok szerint amennyiben az ilyen jellegű autóvásárlásnak kizárólag az adóelkerülés volt a célja, akkor ez joggal való visszaélésnek, adócsalásnak is számít...csak azt felejtették el, hogy ez a dolog nem magyarország területén valósult meg, onnantól meg értelemszerűen nem a magyar törvények vonatkoznak a dologra...
[ Szerkesztve ]
-
szatocs
őstag
-
bobsys
veterán
válasz szatocs #13940 üzenetére
jo az 4,5 misinek is
hivatalos indoklas: mert a szine nem olyan mint a tobbi orezredes autonak, ergo biztonsagi szempontbol sebezhetoszerk: es a szlovakosoknak en is szurkolok
[ Szerkesztve ]
Enterprise Admin? Kirk kapitany leszel? - Ne törődjél semmivel, egyél zsömlét kiflivel
-
Rick4
félisten
válasz szatocs #13940 üzenetére
az álszlovákoknak nem is kell a drukk, uniós alapjog az áruk és szolgáltatások szabad áramlása, valamint a vámok és a vámokkal egyenértékű intézkedések tilalma...ráadásul a vámosok csak a sejthetőség határáig jutnak el, de ugye ezt a dolgot elég keményen bizonyítani is kell. ez semmi másról nem szól, csak ijesztgetés...
-
Rick4
félisten
még egy vicces történet: [link], ez is csak itt történhet meg..
-
gaborbol
őstag
-
TexT-BoY
addikt
elhagytuk a prelude kulcsait és a kp távirányitóját.
Tudtok olyan embert aki kijön, kinyitja és legyárt hozzá egy pár uj kulcsot? Viszonylag sürgős lenne, autoklubosok sanos csak kinyitják ha jol rémlik.HAAAAAKUNA BATATA "Mert ha nekem szar, neked jó, tipikus ember morál..."
Aktív témák
- Mobil flották
- Milyen monitort vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Autós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kupon kunyeráló
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Crypto Trade
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LG 27QP88D-P Dual Ergo Monitor Szett!2x27"/IPS/2560x1440/HDR/Type-C/Dual Ergo Kar/
- Raspberry Pi Zero W (v1.1) + 16Gb Sandisk UHC microSD
- Latitude 5290 2-in-1 12.3" FHD IPS érintő i5-8250U 8GB 256GB ujjlolv 4G LTE gar
- X13 Gen1 27% 13.3" FHD IPS érintő Ryzen 7 PRO 4750U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest