- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Magisk
- Instagram közösségi fényképezés
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Kuo: Az iPhone 18 Pro állítható blendét kap
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Calogero
addikt
-
raczger
őstag
válasz Kolondrum #38395 üzenetére
Igen, mikor először láttam, majdnem belerongyoltam, az előttem lévő nagyon az út szélén ment, utolsó pillanatban kerülte ki, de az indexet már nem volt képes használni...
Nem tudom, nem szoktam nagyon figyelni (ha jól emlékszem kék motorod van, de kb ennyi ), de ha láttad ezt az autót, akkor igen
www.movat.hu - http://bit.ly/2mIziA4
-
TaaT
nagyúr
Hát igen, ő is tépte a féket, ennyi jött össze. [link]
Give them hell Ukraine!
-
mephi666
nagyúr
válasz mephi666 #38379 üzenetére
hazaút kóser volt: 57-56-55-51-54-es főutakon, kecskemét határáig semmi gond, 54-esről soroltam át a balra kanyarodóba, ahonnan kb 2km a város, látom tömörülés van, rendőr messziről integet, hogy menjek ki, forgalomelterelés van... egy régi kopott kombi lada bal eleje romokban meg egy új bmw eleje lebontva, folyt ki belőle valami cucc is... gondolom ladás nem adott elsőbbséget és kiment elé, de elég fura szögben álltak... nem lehetett megmondani, melyik merről jött... (eddig semmi hír az esetről, pedig ahol rendőrök is vannak, forgalmat terelnek, arról szoktak írni... 12:00 környékén történhetett)
tapasztalat megint: kecskemét környékén elég magas a barmok aránya, minél távolabb jártunk, annál normálisabb volt a közlekedési morál
[ Szerkesztve ]
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
mephi666
nagyúr
válasz mephi666 #38405 üzenetére
zajlik az élet kecskemét határában kb 1km-re az esettől, amiről még semmi hír (helyszínelőknek van most melójuk, az biztos)
[ Szerkesztve ]
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
Solad
addikt
válasz philoxenia #38408 üzenetére
Ebbe autóval is belement volna, lenézett
No girlfriend on valentine's day.. More money for bike parts
-
félisten
válasz philoxenia #38408 üzenetére
Tipikus esete annak amivel naponta találkozok. Mennél, de nem megy. Csak a pillanatot várom mikor van hely.
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
8th
addikt
Ááá.. ezek de bénák! Hiszen köztudott, hogy országúti bringákon főleg az ilyen sokmilliós pro verseny cangákon amivel rendesen tempót mennek olyan fék van, hogy ha ráhúzol a fékkarra azonnal lecövekelsz mint ha csak kidobnál egy hat tonnás vasmacskát!
Ja, nem. Mégsem. Várj. Tudom már hol a hiba! Ezek csak szimpla országúti versenyzők és egyik sem egy magyar pro-superman.
Ha teszik ha nem a fizikát továbbra sem lehet meghágni. Hiába 75kg a fickó a bringájval együtt ha csak xy négyzetcentiméternyi felületen érintkezik az úttal. Amint azt a példa is jól mutatja nagy tempóról ennyit érnek a csodafékek...
...
-
válasz philoxenia #38412 üzenetére
Ettől a hamarabb kell elindulnitól megőrülök. Nem vagyok egy száguldozós fajta, de nem hiszem el hogy senkinek nem volt olyan h pl asszony elkezdett szülni, vagy baleset érte családtagját stb. Ilyet nem mondunk. Olyat mondunk, hogy a fontos embert megvárják
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
félisten
válasz philoxenia #38412 üzenetére
Kifogásnak jó, csak nem mindig azon múlik. Ma 5 perccel korábban elindulok, de csak, mert meleg van és több a figyelmetlen. Belefér a tötymörgés. Szeretek hatékonyan folytonosan "lendületesen" haladni. Nagyjából tudom hova mikor fogok odaérni.
[ Szerkesztve ]
-
válasz philoxenia #38415 üzenetére
Vitathatatlan, és pont ezért nem ítélünk el senkit előre
-
válasz philoxenia #38418 üzenetére
Már elismertem h vannak bolondok, ugyanakkor a feszt türelmetlennek is lehet valós oka -akár sokszor is- a szabálytalanságra.
-
Pickit3
aktív tag
Ezek a bmw-sek olyan... de annyira..... (Tisztelet a kivételnek.)
Megyek teherautóval a régi ötösön szeged felé megpakolva 70-nel majd jön egy bmw-s (egyik pillanat alatt ott termett a tükörben) és beláthatatlan (jobbos) kanyarba elkezd előzni, de szembe is jönnek így kénytelen fékezni és visszahúzódni. Mivel hosszú kanyar így végig néhány centire követett és végig a felezőn ment majd egyenesben nagy gáz és megelőz, de úgy húzódik vissza, hogy rá kell fékeznem, mert a bmw hátulja elérte volna a teherautó elején pedig a dyna-nak (ez a dyna hasonló az enyémhez) egyáltalán nincs nagy eleje.
A egészben a lényeg, hogy előzéskor (főleg a bmw-sek) úgy húzódnak vissza, hogy ha nem fékezek akkor szó szerint rám húzzák a kocsit. Előszoktam segíteni az előzést, de ezeknek úgy néz ki, hogy ez sem elég.[ Szerkesztve ]
-
Solad
addikt
válasz philoxenia #38410 üzenetére
Ezzel teljes mertekben egyetertek, itt viszont a majom eddig nem ezt szajkozta.
Ahogy a korabban linkelt videon is, a bringas ment ra valamire ami megdobta, levegoben meg a kraz sem fekez
[ Szerkesztve ]
No girlfriend on valentine's day.. More money for bike parts
-
8th
addikt
-
félisten
válasz Avicularia #38424 üzenetére
Jah ez durva lenne.
-
Sotho
őstag
válasz Avicularia #38424 üzenetére
Kapaszkodtak, mi a gond? A svédet hogy érted?
-
8th
addikt
Ehhez vajon mekkora negatív iq kell? Ökölharc bukósisakban? [link]
...
-
tibcsiworld
aktív tag
Mindjárt vidámabb lett az estém!
-
nemcso
őstag
-
8th
addikt
-
kerxy
senior tag
-
félisten
válasz Avicularia #38434 üzenetére
Ha jól sejtem akkor nem írhatom ki, mert kidobnak. Nagy orr!
-
Avicularia
veterán
-
amargo
addikt
azert van egy ugyan nem felsokategorias outim es egy kozepfelso montim, a ketto fekereje fenyevekre van egymastol, mar maga az a teny, hogy egy 25 gumi vagy egy 2.25 vagy nagyobbal ered az aszfaltot. nekem konkretan halalfelelmen volt az elejen, amikor a montim mellett lett egy outi is lett edzo bringanak.
“The workdays are long and the weekend is short? Make a turn! Bike every day, bike to work too!”
-
Sotho
őstag
válasz Avicularia #38438 üzenetére
Ja így már ok.
kerxy : sós víz, nyugodtan tolhatják a bontóba.
[ Szerkesztve ]
-
-
raczger
őstag
www.movat.hu - http://bit.ly/2mIziA4
-
-
-
Elemental
addikt
válasz Pickit3 #38443 üzenetére
Egyszer ismerősömnek volt egy ilyen esete. Valamiért befékezett, és lerongyolta a mögötte haladó teherautó. A teherautós azzal védekezett, hogy nem számított rá, hogy az ismerősöm be fog fékezni. A kijövő rendőrök pedig elmagyarázták, hogy teljesen mindegy, hogy miért fékez, a követési távolságot úgy kell felvenni, hogy bármikor meg tudj állni. Lehet, hogy pl szívrohamot kap, vagy véletlen a fékre tapos, vagy lehet bármi, azt nem kell megindokolni, hogy ha befékez valaki. Az a hibás, aki hátul van.
-
biker
nagyúr
válasz Elemental #38448 üzenetére
Az a hibás, kivéve ha a jelzett esetnél ráfogja, hogy olyan közel sorolt be elé előzés után, hogy a teher előtti holttérben volt a féklámpa, így nem lehetett látni
És máris az első az aki közúti veszélyeztetést követ el az előzés közbenElektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
Új hozzászólás Aktív témák
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (+ ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
- FIFA KEDVELŐK FIGYELEM!! Playstation 3 Fifa 08-15-ig CSAK 2990FT
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest