- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- iOS alkalmazások
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Mobil flották
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Cathfaern
nagyúr
Nekem mai eset biciklivel: rossz helyen kanyarodtam be, és választhattam, hogy járdán kicsit visszamegyek, vagy kerülök egy nagyot. Járdát választottam, de mivel tudtam hogy forgalmas / szűk járda, inkább leszálltam a bicikliről és tolni akartam. De ehhez egy zebrán át kellett mennem. Megálltam a zebra szélén a padkához húzódva, leszálltam a bicikliről. Tehát: már a zebrán állok, gyalogosan, láthatóan át akarok kelni az úton. 3 autó húzott el, mire a 4. átengedett
Eladó Kinu M47 Simplicity: https://hardverapro.hu/apro/kinu_m47_simplicity_2/
-
félisten
válasz Bati0501 #37749 üzenetére
Nem volt soha gondom az sjcam minőségével. A most kiderült 136 perces üzemidő meg ledöbbentett!
Más: Nem régen értem haza, évente 1x 2x kikapcsolok úgy rendesen, az egyik nap most volt. Még azt is, hogy motorom van, nem hogy ma kint voltam. Éjjel nagyon jó, nincs forgalom és a fények is nagyon jók. A hűs levegő, hűűűm!
A meglepi ami ért. Csak nem listázott volt.Hát nem szép? Szrni mindenre és csak menni, élni egy kicsit.
[link]
[link][ Szerkesztve ]
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
DigitXT
nagyúr
válasz Kolondrum #37756 üzenetére
No para. Azóta sikerült megnéznem - tanulságos. Szerintem.
Nagy mázlid volt azzal a rókával. "Menni, élni"-ből ilyenkor
gyorsan lehet menni, halni... Nyuszikát láttam egyszer így
átrongyolni/ill. nem láttam... csak mikor már átugrált előttem.
De legalább nem ijesztett meg "nagyon": mázlim volt.Mondjuk megint más óra 70-nél kifogni, mint kilóhúsznál...[ Szerkesztve ]
-
8th
addikt
-
szebe
addikt
válasz bitpork #37745 üzenetére
Nem csak az index elmulasztása a menő. Mostanság elég sok olyannal találkozom (sofőr nemétől, vezetett kocsi márkájától függetlenül), hogy megy, fékez, aztán egy jó pár ütemmel később indexel, és kanyarodik. Vagy max. a kormány fordítása közben rápöccint az indexkarra. Nagyon sokan képtelenek felfogni, hogy rajtuk kívül más is van az utakon.
[ Szerkesztve ]
"ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
-
MaciG
addikt
-
fjudors
aktív tag
válasz Cathfaern #37753 üzenetére
tegnap itt fordulnék ki balra, balról jön két naposabb fiatal szokásos bömössel jobbra indexelve. elindulok kifele, mert mögöttük senki, jobbról szabad, erre mennek tovább egyenesen, felezőre bevágva elém...index továbbra is jobbra villog, a 20-as tempójukból ítélve elnézték, hol is akarnak lefordulni...
A zárt kerékpársávon kétnaponta parkolgató G4S páncélkocsi kezd egyre bosszantóbb lenni....
Az is vicces, amikor én a bunkó kerékpáros megállok a zebránál, és miután megálltam még 3 autó húz el mellettem...A kedves gyalog meg néz rám csodálkozva, hogy miért állok ott... -
DigitXT
nagyúr
Te, ha engem ebben az esetben kivasal, a lekevésbé az fog érdekelni,
hogy amúgy mennyire volt ez szabályos. 15 éve vezetek, nem igazán
emlékszem, hogy részese lettem volna korábban ilyen átstartolásnak.
Értem amit írsz, csak pont a hirtelen változatás, ami állati veszélyes... -
Gépötty
senior tag
válasz DigitXT #37766 üzenetére
Erről jut eszembe:
Van egy kedves korábbi garázssori szomszédom. Középosztálybeli nyugdíjas, a Marutiját cserélte le egy bakancs Micrára, az "A Nagy Autó". Csendes, udvarias, előzékeny ember, még akkor is indexel, mikor a garázsból áll ki. Komolyan, ezen többször röhögtünk. Egyszer ez a jóember hárommal előttem ment, egy elég hosszú kocsisort feltartva, mivel az ötvenes vonalat nem meri érinteni a mutatóval. Egyszercsak index nélkül bevágódik az útszéli buszmegállóba. Még gondoltam is magamban, hogy a legközelebbi találkozásunkkor megemlítem neki, hogy ez azért nem volt szép, mikor látom, hogy a mögötte lévő autó elmegy mellette, az előttem lévő pedig már mellette van, mikor az öreg az öböl végén ugyanazzal a lendülettel amivel lement, visszajön a sávba, majdnem oldalba taszajtva őt. Akkor esett le, hogy azért nem indexelt, mert eszébe nem jutott megállni, ő csak követte a járda vonalát. Szerintem még háborgott is, hogy milyen vonalvezetést csináltak az útnak. Oda kell figyelni nagyon.Azt hitted felnőttél, közben csak a játékaid lettek drágábbak
-
Gépötty
senior tag
Ilyen, amikor igazi f@szfejek találkoznak.
Azt hitted felnőttél, közben csak a játékaid lettek drágábbak
-
8th
addikt
válasz Gépötty #37771 üzenetére
Videó végén jót röhögtem. Megérdemelte az agresszív paréj. Az autós abban hibázott, hogy nem jelezte a szándékát amikor a két autó mellett elment, viszont már messziről látszik, hogy fékez és húzódik befelé ezért nem értem a motoros felháborodását. Oké, hogy szabálytalan volt a Fordos de a motoros
baromarcnemkicsit túlreagálta a szitut. Amúgy megnéztem volna, hogy ha egy sötétített ablakos SUV vág be ugyanott ugyanígy elé vajon ugyanekkora lett volna az arca....
-
Promi
aktív tag
Ma reggeli csemege, az idióták mindég minden időben kint vannak az utakon.
[ Szerkesztve ]
-
biga
őstag
Lényegtelen minden vita, az sem számít, hogy ki volt az eredeti esetben hibás illetve hogy agressziv volt-e a motoros vagy sem. Az mind csak szájkaraté, legfeljebb szinesíti és megalapozza a későbbieket. A végén az autós tudatosan nekitolatott a motornak úgy, hogy a motoros is ott állt. Ez megbocsáthatatlan. Közúti veszélyeztetés.
''Fiatalok! Tiétek a jövő! Régebben úgy volt, hogy a miénk lesz. (Sándor György)'
-
8th
addikt
Ha valaki egy ennyire piti semmiség miatt így nekem jönne leverné a tükrömet beverni próbálná az ablakomat miközben engem fenyeget én is fellökném a getzybe széles vigyorral az arcomon. Ha valaki normális velem én is az vagyok vele de ha valaki ilyen büdös köcsög az magára vessen.
...
-
Cathfaern
nagyúr
Tehát ő okozott neked pár tíz, százezer Forintos kárt, te meg lehet megölöd. Végül is arányosnak hangzik...
Legyen bármilyen agresszív a másik fél, nem vall túl sok józan észre, hogy egy vastag fém dobozzal nagy sebességgel elütsz egy védtelen embert (nem ártatlan, védtelen). Se nem fair, se nem arányos, se nem józan. Ellenben maximálisan elítélendő, függetlenül attól, hogy a másik fél mit csinált.
-
TaaT
nagyúr
Remélem emlékeztek az amerikai motoros hordára és a SUV-os ember esetére.
Lehet tippelni kit csuktak le...
Give them hell Ukraine!
-
válasz Cathfaern #37778 üzenetére
A jog nem viczből ismeri a hirtelen felindultságot. Nem is beszélve arról hogy az arányosság elve egy olyan szituációban ahol felmerül a testi épséged kérdése, ne adja Isten az életed érzed veszélyben, gyk fel sem merül. Természetesen nem lehet ezzel takaródzni, de valljuk be: ezen a téren a törvény betarthatatlan .
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
Cathfaern
nagyúr
válasz bitpork #37780 üzenetére
"Nem is beszélve arról hogy az arányosság elve egy olyan szituációban ahol felmerül a testi épséged kérdése, ne adja Isten az életed érzed veszélyben, gyk fel sem merül."
Ez oké, meg a hirtelen felindulás is. De ugye ez alapvetően nem arra vonatkozik, hogy szándékosan elütsz valakit. Az az eset, hogy ha a motoros odaáll az autó elé és baseball ütővel elkezdi verni a motorháztetőt, erre az autós mivel úgy érzi nincs más menekülő útvonala elüti, ide tartozik. De itt volt menekülő útvonala, el tudott menni a motoros mellett, ugye ott is hagyta. Majd utána átrakta az autót tolatásba, és bosszúból nekiment. Ez hirtelen felindulásra ráfogható (bár megmondom őszintén szerintem még az is necces), de testi épség meg élet veszélyeztetésre már kevésbé.A fórumozó hsz-e, hogy ő vigyorogva átmenne rajta... na az meg még hirtelen felindulásnak se mondható.
noklika:
Ugyanezt gondolod autós vs. kamionos felállás esetén is?[ Szerkesztve ]
-
-
válasz Cathfaern #37783 üzenetére
Rámutatnék a tényre , hogy mindenki máshogy éli meg a fokozott feszültséget. Én pl nagyon szerencsés vagyok, mert amikor valami ilyen szituba kerülök nekem belassul az idő és úgy megnyugszok h majd elalszok ( ez alól csak az igazán durva adrenalin lökéssel járó a kivétel) és jellemzően én vagyok az egyetlen tiszta fejjel gondolkodó. De nem mindenki ilyen. Van aki megijed és meghal szívrohamban. Van aki megzavarodik, vagy csőlátása lesz stb-stb. Ott és akkor nagyon kevés ember mérlegel.
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
Sotho
őstag
Milyen szépen helyreteszi a szalagkorlát de mikor felébred az ipse nyomja a féket rángatja a kormányt az esp meg vért izzad hogy fejre ne álljon az autó [link]
-
Promi
aktív tag
Igen csak azt látta,hogy neki ott le kell parkolnia mert ott van a bolt. Az, hogy szembe forgalommal parkol meg még én is ott vagyok és megállásra kényszerít, az már nem számít. De talán be tehető a dolog annak, hogy látszólag nem volt több a gyerek 20 évesnél. Pont az ilyenek miatt vettem kamerát az autóba, mert egyre több az idióta, és hát valahogy védekezni kell ellenük.
-
-
TaaT
nagyúr
A filmekben pedig működik. [link]
Give them hell Ukraine!
-
DigitXT
nagyúr
valahogy védekezni kell ellenük
A kamera egyébként itt mitől védett volna meg?
Dokumentálta a szabálytalanságot, de hogy megvéd?Szerk: viszont már értem, miért kerékbilincselik az út
rossz oldalán (szembe) parkolókat. Azt ez előzi meg.Bár ilyet még nem láttam, hogy jönnek szembe, és...[ Szerkesztve ]
-
8th
addikt
[link] Hehe.
...
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest