- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Telekom mobilszolgáltatások
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sotho
őstag
Csak gratulálni tudok a nyomorékagyú idiótáknak hogy reggel 7:15 -kor az M3-ason az újpesti lehajtóig ért a sor, illetve egy kicsit rövidebb volt hogy még pont ne lássam mi van. Kifizettetném velük az összes munkából elkésett ember munkabérét. Az első tábla amit megláttam hogy le van zárva a Kóós Karesz sétány kb 1 km-el előtte volt egy óra dugóban araszolás után.
-
jozefgucci1
addikt
Cimbora most hívott pont e miatt , hogy jövő héten menekülő utat kell találni , mert rettenet ami most ott van ! most ért be a Hungáriára úgy , hogy 7 -kor indult egerből !
Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
Sotho
őstag
Azzal a néhány buzival akik miatt több ezer ember várt, akik nem gondolták végig hogy mit okoznak a kiba**szott lezárással péntek reggel, ill akik nem tették ki megfelelő helyekre( már az M0-M3 csatlakozáshoz is kellett volna) a kurva táblát. Még lovashuszárokkal is összefutottam a vácin természetesen rendőri kísérettel, de az már csak ilyen fing volt az előző szarhegyhez képest. Ja ha baleset van akkor meg a balesetet okozóval.
Reggel 7:15 -kor már 6-7 km -es dugó volt az M3 bevezetőn, de érdekes a hungárián meg lehetett menni mint az állat.(#37256) raczger : kipróbálom köszi
[ Szerkesztve ]
-
bobsys
veterán
Valami kihagas miatt megalitotta. Bevont jogsival vezetett, igy a kihagasert amiert eredetileg megalitottak + jogsi nelkul vezetesert bunti meg idezes a birosagra. Mivel nincs jogsija igy biztositasa sincs ezert mondja a rendor, hogy elfogja vontatni. A csaj meg elkezd picsogni, hogy nem ar 4 nap mulva lesz a mellnagyobbito mutetje. Utanna mar csak atnezi az autot a vontatas elott.
Enterprise Admin? Kirk kapitany leszel? - Ne törődjél semmivel, egyél zsömlét kiflivel
-
Biztosítás nuku, bevont jogsival vezetés és ha jól értettem akkor nem húzódott le az első lehetőségnél?! A rendőr gyorsabban beszél mint ahogy az agyam fel tudja dolgozni
Mondta neki a yard, hogy elvontattatja a kocsit, megkérdezte őket hogy nem bánják-e ha átnézi a cuccaikat előtte. Elmagyarázta a szőkének hogy nem fogja bevinni, de idézést ad át a fentiek miatt.MOD Pics, lassú voltam. Viszont vicces hogy ott is úgy alkudoznak mint mindenhol. a boob surgery vicces volt (#37272) bobsys: viszont nagyjából úgy értettem mint te ki ott lakik...nincs valami melód arrafelé ?
[ Szerkesztve ]
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
mephi666
nagyúr
válasz bitpork #37273 üzenetére
legalább őszinte volt, mint a hajléktalan, aki piára kéreget... jó, hogy nem kezdte magát sajnáltatni, hogy az öccse szívműtétjére kell a pénz és azért van ilyen lengén öltözve, mert már ruhára se futja
ui: nincs valami szabály, hogy a gumiabroncs nem lóghat ki a sárvédőívből? cég mellett műhely van, állt ma ott egy suzuki terepjáró böszme bf goodrich abroncsokon és oldalra kilógtak vagy 5-10 centire... egész nap eszemben volt, hogy lefotózom, de elfelejtettem
[ Szerkesztve ]
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
törölt tag
-
Gépötty
senior tag
-
Gépötty
senior tag
válasz #48525824 #37276 üzenetére
3:10-nél a Cressidára egy kicsit kivertem
Azt hitted felnőttél, közben csak a játékaid lettek drágábbak
-
Gépötty
senior tag
Fú, de felhúztam magam 4:40-nél az érkező biciklisen, aki azonnal nekitámad a tök ártatlan autósra!
Azt hitted felnőttél, közben csak a játékaid lettek drágábbak
-
Möhe
addikt
válasz Gépötty #37285 üzenetére
2:00-nál az emberölési kísérlet?
4:40- nekem az egy laza állcsúcson pattintós mozdulat, a szövegelő bicajosnak....
Amúgy szinte nulla a láthatósága a zebrának sok helyentegnap egy kisebb utcában megyek haza,előttem kb 200m-el bicajos, aki a kereszteződés előtt megáll kb 2 autónyi távra,majd elkezd telefonálni a szegélytől bő 1.5 méterre,és nem zavarja semmi,csak pofázik.....ilyenkor is legyek toleráns a bicajossal,ha leszarja a többi közlekedőt?
-
tibcsiworld
aktív tag
válasz AMD Power #37286 üzenetére
"autó"-s
Egyébként ha valaki egy másik autó mögül 9 alatt át akarja futni a zebrán a 100-at, akkor vessen magára! Tehát a gyalogosok tisztában vannak a zebra funkciójával és szabályos használatával?
5:00-nál ugye szegény autós elhárította a "balesetet", és ezért tönkretett más autót! Majd szépen fizethet érte! + a büntetés! Szép!
Amúgy érdekes, hogy ha az autó elmegy, az cserbenhagyás, de amikor a biciklis megfordul, és lelép, ... ?????
Még azt sem mondja, hogy bocsi! (Igaz, nem halt meg senki!)
-
mephi666
nagyúr
"se hall se lát dömötör, buta volt, mint hat ökör..." aki egy k*rvanagy piros villogó járművet nem vesz észre, akármerről is jön, attól simán elvenni a jogsiját... meg mennyire állt már a skoda a felfestéstől... simán 1.5-2méterrel előrébb állhatott volna és talán akkor is átfér a tűzoltó a résen
múltkor főnököm jól megoldotta, amikor az 52esen haladtunk kecskemétről solt felé: szemből jött egy 5-6 kocsiból álló sor, amit előzött épp egy mentő, mögöttünk senki, pont buszváró volt nekünk jobbról, lehúzódott, mentő kényelmesen elment, haladtunk tovább...
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
8th
addikt
Az ilyen büdös gyökereket komolyan fel tudnám pofozni. Ha esetleg ez az idióta csapdába esik az égő házában vagy az út szélén kilógó belekkel beszorult kicsavarodott végtagokkal arra vár, hogy végre kivágják a roncsok közül a tűzoltók akkor pont ugyanígy feltartja majd néhány hasonló baromarcú a közeledő segítséget.
mephi666: mi nemrég simán begurultunk a kereszteződésbe, hogy utat engedjünk egy hátulról jövő mentőnek. Mikor az elment vissza akartunk tolatni a helyünkre de addigra odaért egy pözsós némber és rátenyerelt a dudára mint hülye gyerek a csengőre. Mögötte nem állt senki de meg nem gurította volna szarját hátrafelé öt métert inkább dudált nehogy beletolassunk (lehet, hogy saját magából indult ki?)
[ Szerkesztve ]
...
-
8th
addikt
válasz Calogero #37298 üzenetére
A seregben már a kiképzésünk legelején az elsők között pont ezt verték bele a fejünkbe.
Az emberélet fontosabb az anyagi javaknál így az mindent felülír, ha mások veszélyeztetése nélkül utat tudsz törni magadnak a járművel akkor mérlegelés nélkül menj, a következmények miatt ráérsz később aggódni.
Ezt szó szerint így mondta a parancsnokunk. Egy kivételesen jó ember volt isten nyugosztalja.mod: (#37298) Óóó, nem kell oda Kraz, elég oda ez is főleg 2+ tonna vízzel a hátán.
[ Szerkesztve ]
...
Új hozzászólás Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- Elektromos autók - motorok
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Autós topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Macska topik
- Egy vagyont költött a kriptoipar az amerikai választásokra, kilőtt a bitcoin
- További aktív témák...
- Asus Tuf Gaming F15 FX506LU Gamer Notebook
- Független Iphone Xr 128GB 87% Akku Red Hibátlan Dobozos
- MacBook Air 13" 2017 - iStyle - Thule laptoptáskával és Transcend Jedrive 130-al (256 GB)
- Samsung Galaxy A3 2017 Leharcolt állapotban!
- iPhone 13 Starlight 256GB független + Apple Watch Series 2 KORREKT ÁRON!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest