Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • julius666

    addikt

    válasz Vesa #68044 üzenetére

    Nincs ebben semmi rendkívüli. Van 2db embere, akik a munkát végzik (nem magyarok, de szakemberek). Az ő költségeik tervezhetők, kizárólag neki dolgoznak, mivel folyamatosan van munka.

    Tehát eltaláltam, cégként csinálja. Ha te elkezded "kicsiben", az ő lehetőségeidből rád mennyi fog érvényesülni?

    Az ügylet kulcsa a vásárlás!

    Naná. Kár, hogy érteni kell hozzá, a józan paraszti ész ehhez azért kevés. :U

    10 éve csinálja, látom az eredményét!
    Az elmúlt 5 évben viszont brutál nagyot ment a szektor, csak nézd meg az ingatlan árak alakulását és a kereslet mértékét..

    Igen, egész konkrétan a legjobbkor kezdett bele és a magyar ingatlanpiac történetének legnagyobb menetelését fogta ki. Neki sok sikert kívánok a jövőre, ha okos volt megszedte magát mind anyagilag, mind kapcsolatilag, mind tudásban, akkor átvészelheti a következő időszakot. Most kezdőknek nagyon nem ajánlanám ezt a fajta vállalkozási modellt, tuti bukó kb.

    Egyébként 5-10 évvel ezelőtt nem volt triviális, hogy ilyen menetelés lesz. Utólag könnyű okosnak lenni, hogy ezt kellett volna csinálni. Ha így nézzük, haverod a 30 milláját bedughatta volna BTC-be, Tesla részvénybe vagy egyéb jól teljesítő papírba. 0 melóval kereshetett volna sokkal többet is.

    Én a házamat úgy adtam el pár hónapja, hogy 3 hetet se ment a hirdetés! Pedig az nem egy kis lakás volt, hanem egy modern családiház a Dunakanyarban, frekventált helyen, elég húzós áron.

    Jó eséllyel kifogtad az ingatlanpiac csúcsát. Már biztosra tudható volt, hogy emelkedni fognak a hitelkamatok és a nép le is rohanta a bankokat olcsó ingatlanhitelért még gyorsan. Egyfajta végső rally volt. Azóta közel dupláztak az ingatlanhitel kamatok...
    Most ez mit is bizonyít?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák