Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • zsiz

    őstag

    válasz Bici #99382 üzenetére

    Az az igazság, hogy sokat nem szánok telefonra, mert felesleges. Abszolút nincs kihasználva, ezért úgymond "feleslegesen" nem akarok 40-50k-t telefonra (annyiért már inkább valami 3G nélküli tabot vennék Kínából) kiadni. Viszont mikor épp használni szeretném, akkor minimum elvárás lenne, hogy ne idegesítsen fel, mint a mostani ZTE Blade-em az 512MB RAM-jával (persze ez már ősrégi telefon) :) Van egy Lumia 520-asom is, amivel nagyjából elégedett lennék, de a WP sok mindenre nem jó, amiket Androidon kell megoldani, ezért tartom még a Blade-et.

    DOOGEE X5 Pro és X6 Pro között van érdemi különbség a fél inch kijelzőméret és a kicsit nagyobb akkumulátoron kívül? Utánaolvasok ezeknek a telefonoknak. Milyen kompromisszumokra gondolsz X5 Pro esetén?

    Maga a DOOGEE márka milyen? Volt itthon Elephone, 1 héten belül vissza kellett küldenem érintő hibával, kaptam egy másik, új készüléket, az meg kb 8 hónap után nem akart tölteni.. Másodjára inkább eladtam itthon hibásként. Olyat még egyszer nem vennék :D

    (#99381) hans989: Neked is köszönöm! :) Este még olvasok majd X5 Pro meg X6 Pro teszteket. Árban közel van a kerethez. Specifikáció alapján teljesítményben is.

    Opel Astra G Bertone Coupé X18XE1 | GTA Online: zsiz88 |

Új hozzászólás Aktív témák