Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Tötyö

    csendes tag

    Sziasztok, telefoncsere előtt állva szeretnék tanácsot kérni. Elsősorban e-mail, böngészés, skype stb. és doksik, fényképek olvasása lenne az elsődleges "dolga", mindezt sokszor telefonálás közben, legalább 5 - 5,5 colos méretben, Telenor függő vagy független, utóbbi esetben megbízható magyar forrásból, normális szerviz háttérrel. Ami fontos, hogy stabil, megbízható és gyors legyen (nem csak privát, de egyben munkaeszköz is lesz - dual sim viszont nem szükséges), pl. ne omoljon össze attól a vas, ha mondjuk beszélgetés közben e-mail mellékleteket kell lesegetnem rajta, vagy ugrálok a viber és a böngésző között. Tudja a 4G-t (vidéken is), jó bluetooth a szinte állandó headset használathoz, stabil wifi, és ha néha szükség van rá, akkor a GPS is működjön, ahogy kell. A fényképezés egy mai normál színvonalat hozzon, de semmi extra, az üzemidő terén bőséges használat mellett egy napot bírjon azért ki reggeltől estig.
    A játékok nem érdekelnek, ilyen szempontból nincs szükségem high end készülékre, inkább adott árért a legjobb készüléket keresném a fenti célokra - feleslegesen nem adnék ki százezreket, ha nem muszáj, de amennyi kell rá, azt rászánom, hogy akár hosszabb távon (2-3 év) is rendben legyek. Elsősorban androidban gondolkozom, WP számomra sötét ló, de nem zárkózom el, Iphone viszont kizárva - bárhogy is, nem vagyok frissítés fetisiszta, sem verzió hajszoló, egyszerűen csak működjön, ami rajta van, és kész.
    Amit magamtól találtam, az a Samsung A5 2016 lenne, ami tudásban/árban már elfogadható számomra, de mivel nem vagyok naprakész, érdekelne mások véleménye is - pl. hogy a Huawei P9 vagy Samsung S6 stb. ad-e annyival többet napi használatban a fenti esetekben, hogy megérje a felárat, vagy játék nélkül ez felesleges kiadás lenne? Vagy esetleg más nyerő tipp?

Új hozzászólás Aktív témák