- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
quailstorm
nagyúr
válasz csusza` #9700 üzenetére
Galaxy nexus. Nagyon jó a támogatottsága rendszerből, remek hardvert tartalmaz, meg 720p-s a megjelenítő is. Esetleg Ubuntu Phonet is használhatod rajta, kb egy hónapon belül biztosan. Boot to gecko úgyszint. Legfrissebb droid meg alapból garantálva van. S2 frissítése kissé nehezen jött, gyengébb mint a nexus minden téren, kivéve kamera.
S3 minit meg kérdezhetem hogy hogy jön szóba? Egy kategóriával lejjebb van... Csak drága. -
csusza`
senior tag
válasz quailstorm #9701 üzenetére
Kicsit olcsóbban hozzá tudnék jutni, mint a Nexushoz...
Meet me @ Dhen' Ess Hardware! | Mikrotik - Routing the World!
-
-
paca5
tag
Sziasztok!
Telenornál szeretnénk új telefont vásárolni páromnak, illetve nekem...
Céges listából az ár alapján én ezt a 4 telefont néztem ki...(30-40eFt lenne max rá /darab)
ZTE Blade 3
Telenor One Touch S
Sony Xperia J
Lg Optimus L7Páromnak Facebook meg mail, nekem meg böngészés illetve gps dolgokra kellene főleg.. :-)
-
paca5
tag
Illetve talán még 1 lenne ami belefér
Galaxy Ace 2Szerintetek mi lenne a jó választás???
-
daffy1989
tag
sziasztok
írnátok nekem 1-2 telefont 50.000ft-ig bezárólag,amely megfelel a következőknek:
-stabil wifi
-minél szebb kijelző
-lehetőleg ne kelljen minden nap tölteni
-előreláthatólag időtálló,normális minőség. nem 1 évre venném
-ha lehet,új legyen
-plusz pont,ha t-s,de nem feltétel
köszi -
mobilefan
aktív tag
válasz daffy1989 #9710 üzenetére
" lehetőleg ne kelljen minden nap tölteni "
Itt már megbukott a mutatvány.
Mai androidos okos telcsiket,töltheted minden nap ha valamennyire is használod.
Ami meg sokáig bírná az pedig 80 ezer körül van....Talán az Xperia J ami tovább bírja az átlagnál..de vga-ban vesz fel videót
Meg a fényképei is elég "érdekesek"[ Szerkesztve ]
-
-
Imy
veterán
Erről mi a véleményetek:ZTE grand X IN
Ezt néztem, de tesztekben lehúzzak, pedig tetszik: LG Optimus L7 -
-
mobilefan
aktív tag
válasz daffy1989 #9715 üzenetére
Ezek mind meg vannak a Wave 3-ban,és nem merül 1 nap alatt, nálam ez eléggé fontos szempont.
Annyival kiegészíteném,hogy én nem találok benne NFC-t minthogy a tesztben írják,de viszont a videók se akadoznak 360p-be...
Strapabíró készülék,ez nem fog besz*arni 2 év múlva sem.
Meg hát nem kell állandóan figyelni,hogy most beakadt-e valami alkalmazás és szívja az akkut vagy sem ....[ Szerkesztve ]
-
-
mobilefan
aktív tag
válasz daffy1989 #9719 üzenetére
Nézd meg a videót,és nyugodt szívvel megveheted
Arra elég lesz neked bőven,és strapabíró minőségi, jó akku idős telód lesz.
Noha nem fog futni az Angry Birds Space és társai,ha jól tudom 1db Angry Birds van rá meg Fruit Ninja,de én amúgy se játszom telefonon....
Viszont rádióból tudsz felvenni zenét mp3-ba, cd minőségben !
Nem sok telcsi tudja...[ Szerkesztve ]
-
-
Dyrtyho
őstag
Szerintetek egy 3 hónapos, használt, független Galaxy S Advance megér 40ezret ? Egy Iphone tulajdonostól veszem, aki karácsonyra vette de azóta nem használja, és nem előfizetéses....
best regards, egy fórumozó blogger
-
fury71
aktív tag
válasz mobilefan #9683 üzenetére
Akkor tényleg valami hibás szériát fogtál ki.
Az asszony S Advance telója 3-4, de esetenként 5 napot is kibír, pedig használja. Jó nem egy droid vezír, de akkor is csak bírja a strapát szvsz.
Ja és szaggatás mentesen megy rajta a NFS Shift, míg az S3-on meg el sem indul.Az élet valójában egyszerű, csak mi ragaszkodunk hozzá, hogy bonyolulttá tegyük.
-
xtevo
őstag
Nekem ZTE Grand X In van, sajnos egyszer már cseréltettem 3 napon belül, az újjal viszont semmi probléma, ha gondolod nyargalj át a teló saját topikjába: ide Én egyáltalán nem bántam meg, gyors, megfelelő a mérete, anyagminőség, kijelző is jó stb. Alternatívaként Samsung Galaxy S Advance és HTC Desire X volt, amiket még néztem, de a csájníz mellett döntöttem.
@gabor231
Azért a rendes garancia hiánya eléggé visszahúzza, hiába olyan jó ár/érték szerint.[ Szerkesztve ]
-
gabor231
tag
Motorola Atrix 2. sokan elfelejtkeznek róla,pedig a legjobb teló 90 ig és csak 60 körül van újan.Ár értékben a legjobb.Én csak ajánlani tudom,nincs igazán ismert hibája, mint némely más gyártónál igaz nincs gyári garija,de vállalható teljesen.
-
gabor231
tag
-
xtevo
őstag
válasz gabor231 #9732 üzenetére
Abszolút igazad van! Remek telefon, anno én is szemeztem vele sokáig, hogy azt kéne vennem, de meggondoltam magam, és sajnos ebben az játszott közre, hogy itthon ki se adták hivatalosan, asszem EU-ban sem, és ilyen szürkeimportos készletet vehetünk csak, ami bolti garis. Én nem vállaltam be, mások merészebbek.
-
gabor231
tag
én is vaciláltam elhiheted,de mivel elözö 2 telómnak sem volt garis baja,meg egyből rootoltam öket igy nem nagyon érdekelt a gari.3 hónapja megvan ,semmi baja,januárban jött meg rá a 4.1 hivatalos.Szal én örülök neki,és ez a kis gari hátrány messze túl tesz az elönyein,1 év múlva kiderül milyen jó.valakinek a forumban már 8-10 hónapos és azt mondják szinte karc mentes a cucc,és szintén hiba mentesek apróságok vannak csak.
A másik érdekes dolog ez a xiaomi mi2 az még elég jó. -
zsolt1225
aktív tag
Szerintetek melyik a jobb: újabb androidok vagy WP 8?
Haverom mondta, hogy a hétvégén kipróbált egy Lumia 920-at és gyorsaságban jobb mint az S3.
Melyek azok a telók amelyeket fel lehet frissíteni a legújabb androidokra?
Illetve olyan telót keresek ami jó lenne játékra, navira, legalább 4", ugye a legfrissebb rendszer is menjen rajta, bírja az aksija legalább 2000-es, árban még nem tudom mennyi, nem tudom érdemes-e rászánni egy telefonra több mint 100-at. -
andrás47
senior tag
Üdv !
Tudnátok segíteni melyiket érdemes ezek közül inkább megvenni: Lumia 800 új 42k vagy
HTC 8S 1 hónapos 57k ?
És miért inkább azt ?Köszönöm.
-
Ricardo
titán
válasz mobilefan #9697 üzenetére
A több ram előny, az NFC is plusz. A folyékonyság meg abból adódik, hogy az advance 2.3.6-on érkezett alapból, a S3 mini meg 4.1 el. Párom advance készüléke jelenleg JB-n szaladgál és megfelelően gyors.
Aki nem romol annak viszont valóban előny az alap 4.1, de érkezik a hivatalos az Advance-re is. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest