- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
suspect
aktív tag
Üdv
Szerintetek melyik telefon a jobb ár/érték/fejlődés alapján?
Nokia Lumia 720
Nokia Lumia 920
iPhone 4S 16GB
Samsung Galaxy S3Én iPhone párti vagyok, azt használok csak nagyon régóta, de most elgondolkoztam azon, hogy ki kéne próbálni valami újat. Most ezeket tudnám megvenni olcsón (kivéve a 720 mert azt nem tudom még) és ezért érdekelne, vajon melyik lenne célszerűbb?
-
tween
őstag
Melyiket vegyem: Galaxy S3 vagy HTC One X ? Nincs szempont, csak választás
-
suspect
aktív tag
válasz HuMarc #10963 üzenetére
Igen, vannak hibáik, de mivel ezek a rendszerek régebbiek így idejük is több volt csiszolgatni az egészet. És kiforrottság alatt ezt értem, hogy nem-e találkozhatok "több" hiával? Mert ahogyan néztem, alkalmazások terén persze még le van maradva de ez ugye hamar változhat/változik majd.
Kali: köszönöm a választ
-
spadge
tag
Sziasztok! Mindenki szerint az S3 a győztes a HOX-szal szemben? Én is inkább S3 felé hajlok. Nekem a felhasználói élmény a legfontosabb (gyorsaság, jó kamera). Multimédiás szempontok lényegesek számomra. Szerintetek van rá esély, hogy szürke S3-mat szerezzek be a T-Mobile-tól?
-
V.Stryker
nagyúr
Üdv
Véleményeket szeretnék kérni, hogy kicsit megmozgassam az agyam, hátha vannak olyan dolgok, amiket én nem gondoltam át.
Szóval jelenleg VAN két telefonom. Az egyik egy iPhone 3GS, amit használok egy jó ideje. A másik egy zsír új, be se üzemelt Nokia Lumia 800. Az a helyzet, hogy nem tudom melyiket tartsam meg.
Az iPhone-t imádom, főleg az iOS miatt, hogy stabil, szép és mindig működik. De hát régicske, lassucska. A Lumia 800 külsőre tetszik, talán számomra az egyik legszebb telefon , amit fogtam.Viszont windowsos, ami hát...ezek a csempék...egyetlen előnye számomra,hogy zárt, stabilabb, mint az android és bazi gyors a lumian. Meg van rádió, nem kéne iPod-ot hordanom külön és kerékpáron is tudnék beszélni...az iphonehoz, nincs fülesem....van ingyenes navigáció és szép fotókat készít aránylag. De ugye nincs annyi program hozzá, dropboxba nem tud csoportos feltöltést..vicc...és hát ismét ezek a hülye csempék. Meg írtak valami olyat,hogy a leveleket is véletlenszerűen szinkronizálja...amit észrevettem, mert amikor az iphone, az ipad és a gép is jelezte az emailt, ahhoz képest 10 percel se volt sehol a lumia, kézzel frissítettem. Szóval van előny és hátrány mindkét oldalon. Vélemények részetekről?-
-
HuMarc
veterán
válasz V.Stryker #10970 üzenetére
"stabilabb, mint az android"
Egy kérdés: Hogy jön ide az Android? Most nem egy iOS-es és egy WP7-es készülék között kell dönteni?
Nálam a rádió, az ingyenes offline navigáció, a külső, a jó kamera egyértelműen a Lumia 800 felé dönti a mércét, én azt választanám.
A másik lehetőség, hogy eladod mind a kettőt, és veszel egy új készüléket. A kettőért kb. 60 000 - 80 000 Ft-ot kaphatsz.
Hinnye, megelőztek
[ Szerkesztve ]
-
V.Stryker
nagyúr
Hát egyikből a pénzt ki kéne vennem.
Zsolt_72: Hát igen, engem is ezek a k.rva csempék zavarnak, mekkora egy f.szság. Ezért nem vagyok hajlandó Windows 8-ra váltani se. Meg leginkább emailezésre használom a telót 80%-ban, ha nem 90%-ban...viszont arra az iOS alkalmasabb, még ha régebbi is a 3GS és egy hét múlva lejár a garija.
HuMarc: Hát felmerült az is. Szerencsére a páromnak vettünk egy androidos tabletet, aztán k.rva gyorsan eladtuk és vettünk egy iPad mini-t, mert az még kicsit katasztrófális. Persze vannak előnyei, de az alap dolgoknak stabilnak kéne lenniük. Így az kiesett.
[ Szerkesztve ]
-
-
pit stop
addikt
válasz suspect #10966 üzenetére
Viszont régi rendszerek hibáiból ők tudtak tanulni - és nem kellett újra elkövetni őket. Egyik sem tökéletes - ahogy ez sem, de wp7.8-hoz képest volt hova továbblépni, és tovább is léptek. 8-as szerintem már használható rendszer Kisebb frissítések jönnek, mostani hírek szerint év végére jön egy nagyobb csomag.
Személyes nagy fekete pont, hogy fm chip bennevan, de nem tudja használni - de ez sokaknak nem számítOroszlánszívű Richárd - az első szívátültetés.
-
HuMarc
veterán
-
elpatkorado
aktív tag
válasz HuMarc #10980 üzenetére
Sziasztok!
Megint jöttem zaklatni. Végül nem vettem meg a Grand X In-t, ismerősnél nyomkodtam egy ideig és nem igazán jön be. Újabb két telefonra esett a választásom: Sony Xperia Sola és Lumia 800. Főleg játékra és netezésre kellene. Játékok szempontjából inkább droid lenne jobb, viszont kezd tetszeni a WP stabilitása. Ti melyiket ajánlanátok? Mekkora gondot okozhat az 512MB RAM droid esetében? Félek egy kicsit, hogy a WP7.8 már nem igazán támogatott, a 8-asok meg még elég drágák. Köszi a segítséget! -
Wa2x_
veterán
válasz elpatkorado #10981 üzenetére
Egyiket sem, vegyél Ace 2-t vagy S Advance-t. WP8-ból meg ott a 620.
..: Old Honda's never die - they just get faster :..
-
HuMarc
veterán
válasz elpatkorado #10981 üzenetére
"Mekkora gondot okozhat az 512MB RAM droid esetében?"
Nagy...
Esetleg SGS Advance?
-
HUNPablo
tag
HTC Desire vagy Motorola Defy-t vegyek ? Melyik a jobb készülék , esetleg ehhez hasonló árban (használt) melyiket vegyem. Szerintem ár/értékben verhetetlen a Desire ...
-
wiggen123
senior tag
Sziasztok.
Ismeri valaki az alábbi boltot? Mit jelent a forgalmazói garancia? Ezt nem tudom gariztatni a hivatalos Samsung szervizben?
Samsung Nexus I9250Sometimes you win, sometimes you learn.
-
lsebestyen
addikt
Üdv, valaki tud mondani esetleg használtan jobb vételt 70rugóig mint az S2?
-
HuMarc
veterán
válasz lsebestyen #10992 üzenetére
Atrix 2? Nem tudom, hogy most mennyibe fáj
-
batai15
félisten
válasz lsebestyen #10992 üzenetére
esetleg optimus 4x hd. mondjuk kicsivel többér ujonnan is.
vagy hox . mondjuk az 85 min -
nggabi
félisten
-
Ps Vita
őstag
Na ajánlanátok jó kis mobilokat max. 100 ezerig?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Politika
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Microsoft Excel topic
- Autós topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- HDD probléma (nem adatmentés)
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- További aktív témák...
- iPhone SE 2022(3Gen.) 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./p3813
- IPhone SE2 2020 64GB gyári független új akku 12 hónap szavatosság
- IPhone 15 Pro max gyári független közel 3 év jótállás névre szóló számlával!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB ÚJ 12 hónap szavatosság!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest