- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iOS alkalmazások
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
XharX
aktív tag
Köszönöm, akkor ez eldőlt!
Időközben a családból viszont most jeleztek, hogy még egy telefon csere lesz. Egy nyomógombosról történne a csere(nokia C2-01), egy egyszerű alap telefon kell csak.
Amiket néztünk és kb semmibe se kerülnek:
Alcatel OneTouch Pop D1
Alcatel One Touch Pop C3
Huawei Ascend Y330
Samsung Galaxy Young 2 -
m3tr0
őstag
Sziasztok,
Samsung S3 Neo-nak milyen alternatívát tudnátok mondani(független) árban és teljesítményben,továbbá jó kamera legyen benne.
Illetve megbízható webshopot ajánlhatnátok ahonnan meg is tudnánk rendelni akár pm-ben is.Köszönöm!
-
Flind
senior tag
válasz monti0222w #69557 üzenetére
Az hol egy árkategória?
(#69555) m3tr0: Lumia 735 [MM]. Vagy ha fontos az Android, Motorola Moto G (2014) [Expansys].
[ Szerkesztve ]
-
m3tr0
őstag
válasz monti0222w #69558 üzenetére
Lehet elbeszélünk egymás mellett.
A Honor 6 és a Lumia 735 is bőven hosszabb árban mint egy S3 Neo.
Szigorúan tartva az árat ami olyan 50-55 ezer forint, milyen lehetőségek vannak?
Szép forma, jó kamera, lehetőleg android és lehetőleg Samsung. -
Flind
senior tag
Nem tudom hol 50k az S3 Neo (függetlenül, gyártói garival), én 70k körül láttam mindenhol, ezért írtam az említetteket. Ebben az esetben S4 Mini, vagy Ace 4. De ezek kisebbek, ha szempont a nagyobb méret, marad az S3 Neo.
Bár én nem ragaszkodnék a samuhoz, az említett Motoval sokkal jobban járnál hasonló áron. -
Faterkam
addikt
Sziasztok!
Elolvastam az utolsó ~100hsz-t, sokkal nem lettem okosabb :/A kérdésem: 40-50eFt környékén jó hardverrel, Androidos, Telenoros vagy független készülék még mindig az Ace4 LTE (43.000Ft Praktikummal) a legelfogadhatóbb? Kamasznak játékra, 'fusson a játék rendesen' a jelmondat. Használtan nézegetem az LG G2.-őt, olyan 60.-tól kezdődnek, az már picit sok, de ha az jobb lenne, akkor várunk. Gondolom nem én vagyok az első aki 40-50 között hiper-szuper telefont kers, ezért elnézést kérek!
"Ha nem válaszolok PÜ-re 1 nap alatt, akkor lehet, hogy az a 5 ember között vagy, akit letiltottam a 14 év alatt!" https://tinyurl.hu/LdG3
-
Flind
senior tag
Nem lehet, hanem biztos, és nem csak a legdurvábbakhoz. A CPU is gyenge és régi már, főleg HD kijelzőhöz. Persze tudom, ott a 2GB RAM, ami sokat számít, de a CPU + GPU páros tönkrevágja az egészet. Szóval szerintem nem best-buy. 1 éve, mikor megjelent még az volt, dehát most jött csak a nemzetközi piacra. A Honor 3X jó lenne, de az sincs itthon.
Játékhoz sokkal jobb az Ace 4 (és Telenornál LTE van). -
MODERÁTOR
-
Khaosz55
addikt
Sziasztok,
a következő telefonok közül melyik lenne a jó választás?
Legalább 4,7" legyen a kijelző mérete.Előfizetéssel a következő ajánlatok vannak.
Lg G2 mini 24K
Sony Xperia M2 24KEsetleg a Nokia Lumina 735 24K. Igaz ez a win alapú telefon nekem nem jön be, ez a menü rendszer.... Droid jobban tetszik.
-
MODERÁTOR
-
Flind
senior tag
válasz Viktor0610 #69569 üzenetére
Hát nem. Úgy értettem jó vétel lehetne (kérdezőtől függetlenül).
(#69570) Khaosz55: A Lumia 735 közülük magasan a legjobb, de ha nem tudsz megbarátkozni a WP-vel, LG G2 Mini.
-
Flind
senior tag
válasz Viktor0610 #69571 üzenetére
Egy, kettő mezei TFT kijelzővel. Mondjuk cserébe pöttömnyit frissebb, és talán pörgősebb rajta a szoft.
Elszállt a szerkesztés, pedig volt még időm.
[ Szerkesztve ]
-
Faterkam
addikt
Tudom, már van egy a családban, ezért is kérdeztem! Most a másik gyerek is újítani akar, akkor marad ez a választás Azon kívül, hogy a kamera 'csak' 5Mp, és nincs közelség érzékelő. teljesen rendben van. Mondjuk, a gyereket ez meg nem is érdekli! Köszi a megerősítést!
"Ha nem válaszolok PÜ-re 1 nap alatt, akkor lehet, hogy az a 5 ember között vagy, akit letiltottam a 14 év alatt!" https://tinyurl.hu/LdG3
-
Mukorka
addikt
Hello!
Létezik viszonylag új vízálló Lumia? Tetszenek a windows phone-ok de a vízállóság fontos szempont.
Köszi!
Mukor#2214 --- "Ezt nem én gondolom így, EZ EGY TÉNY!"
-
PofaJenö
senior tag
Hali
Ismerősöm venne mobilt ezek alapján 4.5 kijelző ,fehér, nagyon sarkos nem kerekített féle ,50-60k között , ez tetszik neki de nem sok írást találok róla [link] vagy nagyon hasonlót .Lumia 820 --> Huawei P9 lite --> Samsung Galaxy S 9 --> Sony Xperia 5II --> Samsung Galaxy S 10e. --> Samsung Galaxy S 22.
-
lolnext
csendes tag
Sziasztok!
http://olcsomobilok.com/elephone-g7-okostelefon-android-4-4-mtk6592m-1gb-8gb-5-5-inch-3g-ezust
Tudtok valamit erről az oldalról? Ez a kínai csoda megbízható lehet? -
Midway
senior tag
Sony Xperia E3 vagy Samsung Galaxy Ace 4
lenne a jobb választás?Esetleg ebben a kategóriában van más alternativa? Talán valamelyik LG?
-
Ricsko :D
aktív tag
Sziasztok!
Meguntam az LG 4X HD-t és gondoltam hogy lecserélem egy G2-re. Gondolkoztam hogy rendelek E-bayről vagy ilyen helyekről de nem vállalom inkább a rizikót. A telefon csak internetre,facebookra,viberre meg ilyenekre használnám néha játék de az nem fontos,illetve a legfontosabb az akkumlátor lenne.
Szerintetek ez a bolt megbízható? [link]itt van a legjobb áron ez a telefon,mivel itt 2 év gari van rá + magyar nyelv+tartozékok. És ebből a 16GB-ból mennyi használható?
Köszönöm előre isLG 4X HD The Best Phone :DDD
-
Ricsko :D
aktív tag
-
legenda
válasz Ricsko :D #69589 üzenetére
szia,
azt figyelembe vetted, hogy a linkelt készülék vodafone függő?
ahogy nézem, van független is, de az már 88.990 ft; link
a bolti garanciás telefon nem jó ómen, a szolgáltatós olyan forrásból pláne nem...
bő 10 gigabyte marad.[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
balazs025
senior tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy érdemes-e még venni Sony Xperia Z1 Compact-ot, ha legalább 1-1,5 évre tervezek? Kb 2 éve, hogy egy Samsung Galaxy S3-at nyúzok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest