Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Valószínűleg a közeljövőben, max. egy év múlva lecserélném szokás szerint 2-3 évente az okostelefonom, ami jelen állás szerint Huawei P30 Pro-ról egy Samsung Galaxy S21 valamelyik változata lenne.

    A kamera nagyon fontos, és ez a P30 Pro erőssége, így talán nincs akkora különbség tudásban a kettő között, hogy megérje váltanom, talán várok egy újabb modellre.

    Viszont eszembe jutott az is, hogy talán megpróbálkoznék életemben először egy Apple termékkel, név szerint iPhone 13 Pro. Kíváncsi vagyok, milyen, mert sokat hallottam róla, de soha nem használtam. Arra gondoltam, hogy megvenném az iPhone 13 Pro-t és mellette egyelőre megtartanám a P30 Pro-t is androidos készüléknek, hogy legyen ilyen is - olyan is, hogy ne szenvedjek hiányt funkcionalitásban, ha valami esetleg hiányozna nekem az iOS-ről, aztán majd meglátom, hogy megtartom-e mindkettőt, vagy melyiket adom el. Ha nagyon beválik a csere, lehet eladom a Huaweit. Ha az válik be, hogy mindkettőt egyszerre megtartom a különböző előnyeikért, akkor 2 évente egyszer az androidost váltanám le újabbra, egyszer az Apple-t, és a másikból megtartanám a régebbit addig.

    Szerintetek milyen kilátásaim vannak? Nagyon rossz költséghatékonysága van két telefon tartásának? Annyival nem nyújt az iOS különböző funkciókat az androiodhoz képest, hogy ezért megérje kettőt tartani? Egyébként is két SIM kártyám van, mert Ausztriába költöztem így van egy magyar és egy osztrák telefonszámom - bár annyit nem beszélek, hogy egyszerre hívjanak mindkettőn. Csak kissé túl luxusnak gondolom két telefon tartását, főleg, hogy mindkettő felsőkategória - oké, az egyik két évvel ezelőtt volt az.

    Szerintetek meg fogom bánni, ha megpróbálkozom egy iPhone-nal?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák