Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • resist

    tag

    Sziasztok, páromnak nézek új telefont a régi Redmi Note 4 helyett, a gyerek leverte, berepedt a kijelző :( Megjavíttatni én ezt már nem szeretném. Xiaomi márkában gondolkodok, szereti ő is. Vacillálok mi legyen, de egyszerűen nem jutok dűlőre. Mivel ő nem olyan, hogy cseréli a telefonját, mint a bugyit, hosszabb időben gondolkodok, olyan 3 év tuti, még akkor is azért használható telefon legyen. Ez elméletben valami tavaly "felsőbb" kategóriást jelentene, de itt jön a de. Mi van, ha ezt is leveri a gyerek? Előny, ha jó képeket csinál, fotózná a gyerekeket is.
    Ezeket néztem.
    Olcsóbb, Redmi Note 8 (nem a T, mert nem kell neki NFC viszont az értesítési LED igen), ez még akár teljesítményben elég is lenne, de nem vagyok meggyőződve a fotós képességeiről.
    Mi 9, nem olyan olcsó, viszont jó fotókat lő, ami gyereknél nem egy hátrány. Esetleg 9SE, ez meg nem is olyan nagy batár.
    Note 10, ez az über fotó király és még drága is, de ha ez leesik... Meg nem olyan kicsi.
    A 9T vonal ahogy láttam nem annyira tetszik neki.

    Szóval, ti melyiket vennétek, ami időtálló(bb), azért jó fotókat készít, nem egy lapát a női kézben. Vagy várjak, hátha lesz 10SE? Köszi.

Új hozzászólás Aktív témák