Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • BenHans

    addikt

    AeSDé Team: Szia! A keret alsó határán Xiaomi Mi A2 Lite, a keret csúcsán és azt kicsivel átlépve Honor 10 és Xiaomi Mi 8.

    psg5: Az OP6 pont addig az árcéduláig jó ajánlat amennyiért most adja a hivatalos weboldal.
    Budget flagship, apróbb "hiányosságokkal".
    Hazai boltból drágább lenne és nem kapnál többet a pénzedért semmilyen formában.
    A HTC is hasonlóan csinálja mostanában, weboldalról rendelve Clubon keresztül alapból kedvezményes is, szoktak komoly leárazást tartani pl blackfriday és karácsonyi akció. Itthon meg horror áron mérik és sajnos mégis csak ezeket az árakat tüntetik fel a tesztben. Annyi a különbség, hogy nincs futár, hanem országszerte MM-ban lehet leadni és általában két héten belül ott is lehet átvenni.
    Plusz ha kisebb boltból vásárolsz, európai régióba szánt és nem szolgáltatós akkor érvényesíthető rá a két éves gyártói garancia. De miért is venném máshol, ha a gyártótól egyszerű, gyors és jó áron is van, tehát egy hazai bolt nem ad hozzá, - hogy is mondjam - a "kényelmemhez".

    [ Szerkesztve ]

    🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." "La forza del branco è il lupo la forza del lupo è il branco" "L’emozione di poter sedere sulla nostra panchina è indescrivibile, tutti sanno cosa sia la Roma per me" (Daniele De Rossi) Isten hozott otthon, kapitány!

Új hozzászólás Aktív témák